Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Implantul dentar - 4 mituri despre cea mai populara procedura de inlocuire a dintilor pierduti

Implantul dentar - 4 mituri despre cea mai populara procedura de inlocuire a dintilor pierduti

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
Target Web
Vizualizari
484

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Amanarea controalelor regulate in cabinetul medicului stomatolog si in general neprezentarea in timp util pentru a solutiona diverse probleme de la nivelul danturii, adesea are ca si deznodamant pierderea unuia sau a mai multi dinti. Situatia este desigur una cat se poate de neplacuta pentru pacient, chiar daca in prezent exista solutii viabile de inlocuire a dintilor pierduti. Puntea dentara sau implantul dentar sunt cu certitudine lucruri despre care am auzit fiecare dintre noi cel putin odata, pentru ca in fond ele sunt unicele solutii pe care le avem in ceea ce piveste inlocuirea dintilor pierduti. Puntea dentara reprezinta o solutie clasica, ce presupune sacrificarea unor dinti vecini, in timp ce implantul dentar nu vine cu un astfel de compromis.

De-a lungul timpului, in jurul implantului dentar au circulat tot soiul de zvonuri si mituri, multe dintre acestea fiind complet nefondate. O parte dintre temerile pacientilor sunt legate de durerea pe care aceasta procedura o presupune, dar si de recuperarea post procedura, care este una de durata. Astfel, am pregatit o lista cu 4 mituri legate de revolutionarul implant dentar, pe care vom incerca sa le demontam.

Implantul dentar presupune multa durere
Asa cum am mentionat si anterior, cea mai mare temere a pacientilor este legata de durere. Este important de mentionat faptul ca procedura de inserare a implantului desi este una destul de complexa, ea se realizeaza sub anestezie locala, astfel ca durerea este practic inexistenta. Dupa trecerea efectului anesteziei se poate simti un oarecare disconfort, insa nicidecum nu este vorba despre unul insuportabil sau care sa iti afecteze viata de zi cu zi.

Un implant dentar nu poate reproduce aspectul unui dinte natural
O alt mit este legat de capacitatea implantului dentar de a reproduce aspectul dintelui natural. Un aspect important de mentionat este acela ca implantul dentar arata perfect natural, astfel ca nu vor exista diferente vizibile intre dintele natural pierdut si implantul dentar. In plus, pacientilor le este oferita si posibilitatea de a alege materialul, dar si culoarea, astfel incat implantul sa poata fi o copie fidela a dintelui natural.

Recuperarea postopertorie creeaza mult disconfort
Un lucru real despre aceasta procedura este acela ca e se intinde pe o perioada de aproximativ 3-6 luni, timp in care poate aparea un oarecare disconfort local. Intensitatea acestuia insa nu este nici pe departe atat de pronuntata pe cat se speculeaza si in cazul multor pacienti el nu apare aproape deloc. Mai mult decat atat, procesul de vindecare nu afecteaza in niciun fel viata de zi in tot acest timp.

Investitia intr-un implant dentar este mult prea mare in comparatie cu beneficiile
Pana in momentul actual, unicele solutii la care pacientii pot recurge atunci cand pierd un dinte sunt reprezentate de puntile dentare sau implanturi. Marele dezavantaj al puntilor dentare reiese din faptul ca acestea presupun sacrificarea dintilor vecini, lucru ce nu se intampla in situatia implantului dentar. Dezavantajul implanturilor dentare este reprezentat de costul ceva mai ridicat, insa beneficiile sunt net superioare celor aduse de puntea dentara, pe langa faptul ca vorbim si despre o durata de viata mult mai mare in cazul implanturilor dentare de calitate.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/