Timisoara

Importanta acaricidelor pentru obtinerea unor recolte bogate

Importanta acaricidelor pentru obtinerea unor recolte bogate

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
730

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Acaricidele, la ora actuala, reprezinta o necesitate pentru fiecare agricultor. Acest lucru se datoreaza faptului ca in ultimii ani, numarul insectelor care afecteaza cresterea normala a plantelor, sau mai rau le distrug, a crescut intr-un mod considerabil de mare. Acaricidele sunt compusi chiici ce contin substante active cu rolul de a ucide aceste insecte care dauneaza, in principal diferite tipuri de acarieni fie microscopici, fie mai mari care dauneaza plantelor de cultura.

Actiunea acestor substante poate sa difere in functie de componentii fiecareia, precum si de scopuile pentru care a fost realizata fiecare substanta in parte. Astfel, se identifica substante acaricide care au o actiune generala si un spectru mare de acarieni asupra carora se indreapta: omoara adultii, larvele si ouale sau pot fi substante cu concentratie mare, special concepute pentru a distruge doar acarienii care se afla intr-un anumit stadiu de dezvoltare.

Pesticide-az.ro – un magazin care ofera solutii complete si sigure


Acarienii reprezinta o problema pentru orice agricultor, de la micile intreprinderi la marile companii care activeaza in domeniu. Fiecare dintre acestia este in cautarea unor substante sigure si care sa aiba efecte rapide si pe durata lunga, pentru ca in joc este profitul lor. Tinand cont de aceste aspecte, Pesticide-AZ ofera o gama larga de acaricide care sunt realizate prin combinarea celor mai noi tehnologii si a celor mai noi concepte in domeniu pentru a elabora substante care chiar sa trateze problemele aparute. Insa de asemenea se recomanda nu doar tratarea acestor boli aparute la plante, dar si prevenirea lor. Prin urmare la magazinul Pesticide-az veti gasi si substante a caror rol consta fix in prevenirea aparitiei insectelor anterior sau ulterior tratarii cu substante destinate uciderii lor.

Rolul acaricidelor pentru salvarea plantelor de cultura


Acarienii pot afecta orice cultura, fie ea de cereale, fie legume sau plantatii. Insa pentru fiecare dintre acestea este necesara un anumit mod de tratare si un anumit dozaj al substantelor active. De aceea, fiecare substanta acaricida comercializata de magazinul Pesticide-az este insotit de instructiuni clare si concise pentru identificarea cat mai usoara a destinatiei lor, dar si a modului de utilizare.

Fiind creaturi foarte mici, de dimensiuni micriscopice, acarienii sunt foarte greu de identificat. Din acest motiv exista si substante care au rolul de a preveni aparitia lor, substante despre care am mai pomenit si mai sus. In ceea ce priveste acaricidele cu rolul de anihilare a insectelor aparute, acestea contribuie la distrugerea in totalitate a tuturor acarienilor care prin intermediul modului lor de constituire, manaca plantele si absorb seva, astfel incat acestea mor.

Pesticide-az.ro locul unde calitatea este combinata cu eficienta


Fiecare produs oferit de pesticide-az.ro este certificat si in plus corespunde tuturor standartelor internationale, ipuse si deopotriva necesare in acest domeniu pentru ca doar in acest mod se poate realiza siguranta utilizatorilor lor. Din alt punct de vedere, tehnologiile de ultima generatie care permit combinarea diferitor compusi chimici si crearea diferitor reactii au permis conceperea unor substante a caror putere de actiune asupra acarienilor este mare, si prin urmare distrugerea parazitilor este eficienta si de lunga durata.

Produsele oferite de pesticide-az.ro pot fi vizualizate pe site-ul magazinului, iar achizitionarea lorse poate face direct prin intermediul cosului de cumparaturi disponibil sau prin apelarea la: 0250772566 sau 0726214441.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389