Timisoara

Importanta si pretul unui implant dentar

Importanta si pretul unui implant dentar

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Vizualizari
658

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In mod definitoriu, zambetul unei persoane este cu mult mai important decat cartea sa de vizita. Totusi, la ora actuala, ca urmare a neatentiei sau a istoricului familial in acest sens, marea majoritate a persoanelor se confrunta cu neplaceri din punct de vedere estetic ca urmare a caderii dintilor. In acest sens, solutia ideala la care poate apela oricine intampina aceasta dificultate este serviciul de implantologie, prestat de cabinetele stomatologice specializate.

Ce reprezinta, de fapt, implantul dentar?

Implantul dentar se defineste sub forma procesului de implantare a unui dinte artificial in locul celui lipsa prin inserarea radacinii in arcada dentara, fiind realizat din materiale 100% biocompatibile, mai precis din titan.
In cazul in care sunteti interesat de aceasta procedura medicala si nu stiti daca va incadrati in randul candidatilor ideali, este important sa tineti cont de faptul ca implantul dentar poate fi realizat in marea majoritate a cazurilor in care este necesar, chiar daca extractiile dentare au fost efectuate in trecut.

In ceea ce priveste rata de succes a unei astfel de interventii, acest aspect depinde extrem de mult de clinica cu care veti colabora in acest sens. De exemplu, la clinica stomatologica Dr Serban succesul unui implant dentar este garantat in proprtie de 98 sau chiar 100%. Totusi, dupa efectuarea acestei proceduri, cel mai important element tine de respectarea indicatiilor oferite de medici privind tratamentul postoperator, dar si gradul de igiena ce necesita a fi asigurat.

In ceea ce priveste pretul unui implant dentar, trebuie sa aveti in vedere toate avantajele si beneficiile oferite de aceasta procedura medicala. Totusi, este important sa va asigurati ca veti suporta o suma pe cat se poate de competitiva comparativ cu alte cabinete medicale care asigura servicii de implantologie, dar care sa reflecte si calitatea acestora. Asadar, un bun exemplu de cabinet stomatologic care lucreaza cele mai noi tehnologii, precum si cu cele mai inalt calitative materiale este clinica Dr. Serban.

Avantajele oferite de un implant dentar in vederea aprecierii corecte a pretului sau

In mod sigur, oportunitatea de a beneficia de un implant dentar este pentru unele persoane un vis adus la realitate. In acest sens, printre principalele avantaje aduse de aceasta procedura se numara:
  • Inlocuirea unuia sau a mai multor dinti lipsa, insa fara sa fie afectata integritatea celorlalti dinti naturali existenti
  • Reprezinta un bun suport in cazul lucrarilor dentare de natura protezelor mobile sau a puntilor
  • Au rol semnificativ in ceea ce tine de consolidarea danturii, actionand sub forma unui suport pe cat se poate de eficient
  • Redau increderea in sine, prin posibilitatea de a zambi cat de des se doreste, indepartand complexele trecute
  • Se actioneaza prin inlocuirea unei singure coroane si nu a trei, asa cum se obisnuieste in cazul purintilor dentare clasice
  • Proteza mobila poate fi cu usurinta schimbata cu una fixa, intrucat implanturile dentare permit aceasta si sprjina in mod definitoriu pe cat este necesar
  • Nu se observa nici o diferenta intre dintele implantat si cei reali

Asadar, daca va confruntati cu necesitatea unui implant dentar, cel mai recomandat ar fi sa apelati la un cabinet stomatologic care sa va ofere posibilitatea sa va bucurati la maximum posibil de avantajele amintite mai sus. Persoanele interesate de implantologia dentara pot accesa pagina drserban.ro pentru mai multe informatii privind procedura, dar si pretul unui implant dentar.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306