Timisoara

Importanta limbii engleze pentru copii

Importanta limbii engleze pentru copii

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 3 ani si 1 saptamana
Apartine de
KS Language Centre
Vizualizari
4668

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Importanta limbii engleze pentru copii

Globalizarea, internetul, televiziunea si posibilitatea copiilor nostri de a se bucura in viitor de sanse mai variate si mai ofertante decat noi. Acesti factori influenteaza parintii sa le ofere micutilor posibilitatea de a invata o limba straina cum este limba engleza care, dupa cum bine stim, este cea mai vorbita la ora actuala.

Formarea educativa din ziua de azi a copiilor nostri trebuie sa nu se rezume la invatarea materiilor de baza, fiind recomandabil sa-si extinda cunostintele invatand cel putin o limba straina.

Faptul ca un copil vorbeste mai multe limbi straine pe langa limba materna nu va provoca o confuzie, cum cred multi parinti ci, din contra, de la o varsta frageda acesta va avea capacitatea de a absorbi toate cunostintele si va invata sa le utilizeze extrem de usor.

S-a dovedit ca cea mai buna perioada ca un micut sa urmeze un curs de limba engleza pentru copii, este intre 4 si 8 ani, perioada in care copiii sunt foarte receptivi. Cu cat varsta copiilor e mai frageda, cu atat mai usor le va fi sa invete, insa niciodata nu e prea tarziu.

Datorita invatarii limbii engleze, copiii isi vor da seama ca lumea nu este egala, vor deveni mai creativi si isi vor dezvolta mai bine abilitatile, vor avea mai multa incredere in ei insisi, vor fi mai comunicativi, mai comprehensivi, mai toleranti si mai respectuosi cu indentitatea culturala si drepturile celor din jur. Invatarea limbii engleze poate reprezenta o premiza pentru studierea altor limbi straine catre care acestia se pot orienta in viitor.

Dupa cum bine se stie, in ziua de azi, pe piata muncii avem nevoie de persoane care se descurca si in alte limbi straine pe langa cea materna.
Dar, ca o concluzie finala, trebuie sa mentionam ca toti copiii au nevoie de sprijinul parintilor si al profesorilor pentru a invata, in primul rand, cu acurate si daruire, limba materna.

http://www.kslanguagecentre.ro/cursuri/