Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

În funcție de ce criterii alegi un calculator sh pentru gaming

În funcție de ce criterii alegi un calculator sh pentru gaming

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1174

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Gaming-ul a devenit în ultimii ani mai mult decât o activitate de petrecere a timpului liber, concretizându-se într-un adevărat job pentru tot mai multe persoane. Pentru a desfășura această activitate este nevoie de un calculator care să îndeplinească un minim de cerințe și specificații tehnice, astfel încât experiența de gaming să fie una reușită. În caz contrar, multe dintre cele mai populare jocuri video nu vor funcționa pe dispozitivul respectiv, întrucât va exista o incompatibilitate între cerințele jocului și componentele dispozitivului.

Calculatoarele de gaming pot fi adesea costisitoare, mai ales dacă se aleg specificațiile de ultimă generație. Totuși, pentru cei care nu sunt dispuși să investească într-un echipament de gaming nou, există o soluție mult mai accesibilă: achiziționarea unui calculator sh de gaming din magazinul online IT-SH.ro
Criterii principale pentru alegerea unui calculator de gaming din oferta magazinului
Oferta IT SH propune o multitudine de modele de calculatoare, de la brand-uri dintre cele mai populare la nivel mondial, cum ar fi Lenovo, HP, Acer sau Dell. Totuși, gamerii adevărați știu că nu orice calculator se potrivește cu activitatea lor. De aceea, calculatoarele pentru gaming la mâna a doua trebuie alese în funcție de câteva criterii, printre care:

1. Procesorul
Această componentă a oricărui calculator determină performanța sistemului și trebuie să fie primul element pe care gamerii trebuie să îl ia în calcul atunci când intenționează să își cumpere un calculator. Performanța CPU trebuie să atingă minim 3.0GHz pentru a rula majoritatea jocurilor. Unul dintre procesoarele performante potrivite pentru gaming este Intel Core i7-6700. În oferta IT-SH.ro gasesti calculatoare de gaming dotate cu acest procesor, printre care și Lenovo M800.

2. Placa video
Placa video este o altă componentă esențială dintr-un calculator de gaming, care determină calitatea grafică a elementelor vizuale din orice joc. Majoritatea jocurilor necesită o placă video dedicată. Pentru performanțe grafice, e nevoie de o placă video cu o memorie de cel puțin 3GB. Dintre calculatoarele second hand din magazinul IT-SH trebuie menționat calculatorul HP Z440, dotat cu placă video dedicată, mai precis Nvidia Quadro K4200 cu o capacitate de 4GB. Pe lângă placa video puternică, acest calculator dispune și de o memorie RAM de 32GB.

3. Memoria RAM
Performanța calculatorului depinde și de memoria RAM. Pentru un calculator de gaming, o memorie RAM de 8GB este suficientă, însă cei care vor să facă streaming sau să se asigure că vor putea rula jocurile care urmează să apară în viitor și care au cerințe tehnice tot mai avansate, cel mai indicat ar fi să aleagă un calculator cu memorie RAM de 16GB. În această categorie se înscrie și Dell Optiplex 5040 din stocul aceluiași magazin.

Acestea sunt principalele criterii de luat în calcul pentru achiziționarea unui calculator de gaming. IT SH are propuneri variate pentru cei care vor să ruleze cele mai noi jocuri și să se bucure de acestea.

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro