Timisoara

În pas cu tehnologia cu un cod reduceri notino pentru o periuță electrică

În pas cu tehnologia cu un cod reduceri notino pentru o periuță electrică

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
277

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă vrei să treci la o periuță de dinți electrică, s-ar putea să fii descurajat de nenumăratele posibilități, dar și de descrierile greoaie, cu un vocabular tehnic și obscur. Ce tehnologie e de preferat? Pentru ce este? Ce opțiuni ar trebui preferate când modelele entry-level costă în jur de 100 de lei și ajung până la câteva mii de lei? Nu e nimic de speriat! Îți spunem totul despre periuțele electrice pe care le poți achiziționa online, profitând și de un cod reduceri notino.

Periuța de dinți electrică: este eficientă?

Această este prima întrebare pe care ne-o punem, pentru că chiar și un model entry-level costă mult mai mult decât o periuță de dinți manuală. Periuța de dinți electrică nu este doar ușor de folosit, este și mai eficientă, îndepărtând aproximativ de două ori mai multă placă dentară decât o periuță manuală. Aceste rezultate sunt strict legate de două elemente: mișcarea electrică a periei și respectarea timpului de periere recomandat. Deoarece periuțele electrice au un temporizator încorporat, utilizatorul își poate peria mai ușor dinții timp de două minute.

Modul de funcționare a unei periuțe electrice

Periuță de dinți folosește un cap de perie asemănător cu o perie manuală. Perii capului oscilează foarte repede, frecând dintîi și aruncând apă și pastă de dinți între dinți. Pentru a vă spăla pe dinți, pur și simplu înclinați capul periei și urmăți joncțiunea dintre dinți și linia gingiei. Avantajul acestei tehnologii este netezimea senzației de periaj.

Dacă treci de la periajul manual la periajul electric, vei câștiga eficiență, indiferent de tehnologia aleasă. Alegerea depinde mai degrabă de sensibilitate și obiceiuri. Dacă nu ești obișnuit cu periajul electric și puțin sensibil, o perie sonică este perfectă (unele chiar schimbă treptat intensitatea în timpul primelor periaje pentru a facilita adaptarea). Tehnologia tilt-and-turn este potrivită dacă aveți o gură mică și aveți dificultăți în a ajunge în zone precum molarii. Această tehnologie oferă și senzația unui periaj mai viguros. Poți găsi diferite modele, în funcție de necesitate și de buget, la un preț grozav cu un cod reduceri notino.

Odată achiziționata o periuță electrică, capul de perie trebuie schimbat la fiecare trei luni, știind că prețul acestora variază în funcție de marcă și model: de la 30 de lei până la 50 de lei pe pachet (se vinde în general la set). Mai bine alegeți o perie mică ce ajunge peste tot. Că și sfat, unele au peri colorați: atunci când sunt decolorați la jumătate din lungime, capul periei trebuie schimbat. Dacă perii încep să se tragă înapoi, nu trebuie să așteptați, trebuie schimbat capul periei.

Opțiuni mai mult sau mai puțin esențiale

Prețurile cresc odată cu adăugarea de opțiuni. Unele sunt importante - acesta este cazul cronometrului, deoarece unele emit un semnal regulat pentru a asigura o periere uniformă. Senzorul de presiune este, de asemenea, important pentru a îmbunătăți durata de viață a periilor și pentru a proteja gingiile. În cele din urmă, setarea intensitățîi este importantă pentru persoanele cu gingii sensibile.

Dacă vrei să faci doar un periaj simplu de două ori pe zi, nu este nevoie să investești într-o periuță electrică cu funcții complete. Pe de altă parte, dacă sunteți în căutarea unui instrument complet de îngrijire orală și sunteți dispus să dedicați timp, luați în considerare aceste opțiuni de care beneficiați pe site, cu un cod reduceri notino.