Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

În Timiș, elevii sunt pregătiți să devină ambasadori ai schimbării sociale

În Timiș, elevii sunt pregătiți să devină ambasadori ai schimbării sociale

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri social
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
501

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Peste 20 de ateliere creative de gătit cu produse cu termen scurt de valabilitate, ateliere de alimentație sănătoasă măsurarea cantității de alimente aruncate în gospodărie, colectarea uleiului alimentar uzat, toate acestea sunt activități desfășurate în cadrul unui program inovator de promovare a dezvoltării sustenabile desfășurat în județul Timiș

Asociația CRIES - Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare, în parteneriat cu mai multe școli din Timișoara și județul Timiș, au implicat 200 de elevi în activități practice ce urmăresc dezvoltarea unor comportamente sustenabile. Școlile partenere, implicate în proiect: Colegiul Tehnologic I. C. Brătianu, Liceul Tehnologic UCECOM Timișoara, Școala Generală nr. 12 Timișoara, Școala Generală Dudeștii Noi și Școala Generală Pietroasa. Dintre elevii implicați, 35% provin de la școli din mediul rural (Dudeștii Noi și Pietroasa, jud. Timiș).

Pentru asigurarea obiectivelor de dezvoltare durabilă este necesară o transformare profundă a felului în care gândim și acționăm. Este necesar ca tinerii să devină factori de schimbare pentru sustenabilitate. Ei au nevoie de cunoștințe, aptitudini, valori și atitudini care să le permită să contribuie la dezvoltarea durabilă. De aceea, educația are un rol important de jucat.

Proiectului Educație pentru schimbare socială a fost implementat în perioada Septembrie-Noiembrie 2021, acesta reprezentând continuarea unor programe educaționale ale asociației CRIES. Proiectul a fost co-finanțat de Consiliul Judeţean Timiş, prin programul „Tim Cultura 2021 - Programul de finanțări pentru cultură și tineret”.

Gratuit O nouă aplicație ortodoxă gratuită: Lumea ortodoxiei

Aplicația conține: calendar ortodox 2019-2030, biserici / mănăstiri din România, biblia ortodoxă, bibliotecă ortodoxă (acatiste, tropare, viețile sfinților, proloage, predici, tâlcuiri, filocalia etc.)