Timisoara

În Timișoara s-au închiriat cele mai multe spații de birouri, după București

În Timișoara s-au închiriat cele mai multe spații de birouri, după București

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
1061

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În prima jumătate din 2017, 11 chiriași importanți de birouri noi au ales Timișoara, fiind semnate contracte pentru o suprafață totală de 18.723 mp. Cu un asemenea volum al pieței de birouri, Timișoara se situează pe locul doi în țară, după București, fiind urmată pe locul trei de Cluj-Napoca.

Cea mai mare tranzacție de birouri realizată la Timișoara este închirierea unui spațiu de birouri de către compania Nokia, un spațiu de 8.232 mp, în clădirea Bega Business Park. Cu această extindere, Nokia ajunge la un total de aproape de 20.000 mp de birouri, în acest proiect, fiind cel mai mare chiriaș de birouri din afara Capitalei.

Proiectul Bega Business Park a livrat spații de birouri moderne în mai multe etape, la finalizare urmând a avea o suprafață totală de peste 70.000 mp.

Compania IT&C Atos este al doilea mare chiriaș din Timișoara, în acest an, în curând urmând a-și muta angajații într-un spațiu de 6.000 mp, în proiectul central Openville. Tot proiectul Openville, aflat în construcție l-au ales și companiile Pwc și Bitdefender, care au închiriat spații de birouri de clasă A cu suprafețe de până în 500 mp.

Openville este un proiect complex, mixt, de birouri și rezidențial, situat în zona centrală a Timișoarei, urmând a livra în total peste 130.000 mp închiriabili de spații de birouri de clasă A, certificate la standardul de clădire verde LEED. Mai multe detalii tehnice și comerciale la închirierea unui spațiu de birouri în Openville găsiți pe site-ul companiei imobiliare ESOP Consulting.

Trei chiriași de birouri din Timișoara, Haufe Lexware, Well Solutions și Take Work au ales clădirea Fructus Plaza, urmând a se muta în spații de birouri cu suprafețe între 150 mp și circa 1.400 mp.

Un alt chiriaș important este compania Continental, care s-a extins în două spații noi, în clădirile de birouri Optica Business Park și Electrotimiș Business Park.

În ceea ce privește domeniile de activitate ale chiriașilor de birouri din 2017, cei mai mulți sunt din domeniul IT&C, urmați de cei din industria auto și cel al serviciilor financiare.

Mai multe detalii despre proiecte cu spații de birouri de închiriat în Timișoara și despre modalitățile de închiriere găsiți pe site-ul nostru Esop.ro.