Timisoara

Inaugurarea proiectului ,,Depozit de Flori,, al florariei Casa Florilor din Timisoara

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
2999

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Inaugurarea proiectului ,,Depozit de Flori,, al Florariei Casa Florilor din Timisoara

Luni 14 noiembrie 2016 la Timisoara are loc inaugurarea proiectului ,,Depozit de Flori,, al Florariei Casa Florilor. Este un proiect a carui scop este acela de a oferi o noua perspectiva florariei clasica, atat de familiara clientiilor din oras.

,,Depozit de Flori,, se adreseaza atat persoanelor fizice, furnizorilor (florariile) cat si organizatorilor de evenimente de genul: nunti, botezuri, simpozioane, petreceri de firma etc. care au posibilitatea sa opteze pentru:
- Aranjamente florale pt. evenimente: nunta, botez, petreceri etc. personalizate
- Buchete de mireasa realizate pe loc
- Buchete de flori
- Coronite
- Flori la bucata
- Flori la ghiveci
- Plante de apartament
- Plante de gradina
- Aranjamente funerare
- Coroane funerare.

Garantam pentru calitatea si prostetimea florilor importate direct din Olanda.

O noutate pentru cei care se casatoresc consta in faptul ca asa cum aleg sala de nunta, rochia de mireasa si costumul mirelui, tortul, biserica si nasii, aranjamentele florare pentru decorarea salii, meselor si masinilor, se pot alege si personaliza sub directa indrumare a echipei de la florarie.

Si cand spunem echipa vorbim de o familie, de 2 generatii care impletesc experienta si maturitatea, cu tineretea si dorinta de a redefini floraria clasica.

Evenimentul va avea invitati de seama din Olanda, tara de unde se importa florile pe care prin intermediul proiectului ,,Depozit de Flori,, le pune la dispozitia clientilor nostrii.

Inaugurarea va avea loc la ora 11:00, iar pe parcusul intregii zile cei care ne trec pragul vor fi intampinati cu oferte promotionale si surprize.

Va invitam sa ne fiti alaturi!

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent