Timisoara

Încă nu te-ai hotărât unde mergi în concediu? Iată câteva motive pentru a alege țara zeilor - Grecia!

Încă nu te-ai hotărât unde mergi în concediu? Iată câteva motive pentru a alege țara zeilor - Grecia!

Detalii

Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
SEO Cupcake
Vizualizari
266

Voteaza & Distribuie

Prezentare

De ce să vizitezi Grecia? Care sunt impulsurile care împing milioane de turiști să călătorească în acest mic colț al Europei? Pe lângă istoria impresionantă și peisajele pitorești, ospitalitatea localnicilor te va cuceri cu siguranță! Această țară este de multe ori revizitată de cei care au avut experiențe plăcute la primele sejururi, așa că citește în continuare articolul, chiar dacă ai ajuns deja pe plajele sale însorite.

Acest mic ghid îți oferă 9 motive pentru a călători în Grecia atunci când nu știi ce destinație să alegi!

1. Peisaj impresionant
Vei iubi peisajul virgin, culoarea exotică a mării și lumina strălucitoare a soarelui. Fiecare loc din Grecia are un stil autentic diferit, atât în insule, cât și în continent. Îți va lua ani întregi pentru a explora toate insulele, așa că planifică următoarea vacanță în Grecia cu Aflitravel și vei avea mereu ceva nou de descoperit!

2. Siguranță
Această țară rămâne printre cele mai sigure state din lume. Nivelul criminalității este foarte scăzut, în special pe insule. Nu îți fie frică să explorezi noaptea târziu și să discuți cu localnicii! De fapt, aceasta va fi printre cele mai mari plăceri din timpul concediilor tale.

3. Nivel ridicat de ospitalitate
Ospitalitatea este în mod cert unul dintre motivele principale pentru a te întoarce în Grecia. Simte-te liber să discuți cu oamenii de acolo, să povestești îndelung cu ei sau să îi oprești pe stradă pentru a cere indicații. Adoră să ajute! În afară de localnici, te vei bucura, de asemenea, de servicii de înaltă calitate în hoteluri și stațiuni.

4. O țară cu o istorie glorioasă
În Grecia vei găsi o legătură cu trecutul în toate colțurile, chiar și în cele mai mici și mai îndepărtate localități. În întreaga țară, inclusiv pe insule, există situri antice din diverse perioade istorice: de la rămășițele templelor grecești din Antichitate, până la mănăstirile bizantine și conace neoclasice.

5. Bucătărie sănătoasă și gustoasă
Grecia este renumită pentru alimentele sale naturale, inclusiv uleiul de măsline extravirgin, legume, nuci, pește, fructe și vin. Acestea sunt ingredientele fundamentale ale bucătăriei mediteraneene, bogată în proteine și săracă în grăsimi saturate. Toate sunt gătite împreună și fac preparate delicioase, pe care vei vrea să le încerci din nou! Până și în cea mai mică tavernă din Grecia, nu ezita să încerci mâncăruri locale. Acestea vor fi total diferite de oricare altă rețetă pe care ai gustat-o până acum!

6. Ușor de ajuns
Există conexiuni aeriene frecvente de la cele mai mari aeroporturi internaționale la cel din Atena, iar de acolo ai zboruri aproape zilnice către aeroporturile locale din Grecia continentală și din insule. De asemenea, vara ai la dispoziție numeroase curse charter directe sau low-cost, de la diverse aeroporturi europene către cele mai populare destinații. În ceea ce privește transportul cu feribotul, există opțiuni dinspre Italia pe tot parcursul anului, precum și dinspre Turcia, însă doar vara.

7. Membru UE
Întrucât Grecia este membră a UE, cetățenii statelor membre nu au nevoie de viză pentru a intra în țară și pentru a rămâne cât doresc. De asemenea, mulți turiști din alte state ale lumii nu trebuie să îndeplinească o astfel de condiție pentru a trece granița, inclusiv cei din SUA, Australia și Rusia.

8. Țară vorbitoare de limba engleză
Nu vei găsi nicio dificultate să comunici în engleză cu grecii! Cere indicații, comandă în restaurante, fă cumpărături sau obține informații - va fi foarte simplu peste tot! De fapt, în majoritatea locurilor turistice, vei descoperi că personalul întreprinderilor poate vorbi și franceză, germană, italiană sau chiar rusă.

9. Destinația celebrităților
Cu siguranță ai auzit că Grecia este printre cele mai importante destinații de vară pentru vedete de la Hollywood - Paris Hilton are și un club pe una dintre insule. Mulți vin în vizită pe iahturi sau stau în stațiuni de lux pe plajă, în timp ce alții chiar au case de vacanță pe insulele grecești.

Așadar, ai multe motive să vii și să revii în țara zeilor! Planifică-ți din timp vacanța pentru că astfel vei reduce considerabil bugetul. Alege încă dinainte să pleci unde vei sta și ce vrei să vizitezi! Dacă îți place să faci multe plimbări, poți lua în calcul chiar și o călătorie cu mașina personală. Drum bun și distracție plăcută!

Filtre

Destinatii oferite: Grecia