Timisoara

Inca doua titluri pentru Ionel Pascota

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 8 ani si 9 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
636

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Victoriile din ultimele doua etape ale Campionatului National motociclism viteza pe aeroport i-au adus pilotului timisorean Ionel Pascota alte doua titluri de campion, la clasa Superbike si Supersport, numarul trofeelor cucerite anul acesta de sportivul din Giroc ajungand astfel la patru.
Pascota a mers la Arad in postura de lider, si cum era de asteptat nu a avut prea multe emotii in a-si indeplini obiectivele. In prima etapa, disputata sambata, a castigat detasat la clasa Supersport, fiind urmat de Catalin Cazacu, si de Cosmin Costescu, ambii de la Taifun Racing Team. Scenariul s-a repetat si in cursa clasei Superbike, in care pilotul echipei Pascota Racing Team Giroc s-a impus in fata lui Catalin Cazacu si a lui Robert Farago Robert (Steaua Bucuresti).
Etapa de duminica a fost dominata de asemenea de Ionel Pascota, care a castigat ambele curse. In clasamentul debutantilor, Aron Romocea si-a adjudecat prima pozitie la clasa Supersport, iar Bogdan Mihalache a terminat primul la clasa Superbike. Adrian Enache a pierdut pozitia a doua in clasamentul general din cauza unui accident la start.