Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Încălțămintea de lucru potrivită în instituțiile medicale

Încălțămintea de lucru potrivită în instituțiile medicale

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Vizualizari
308

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Confortul și siguranța cadrelor medicale sunt obiective prioritare pentru orice conducător de instituție care își dorește asigurarea unor servicii medicale la cele mai înalte standarde. Pentru asigurarea unei imagini profesionale de calitate, uniforma și încălțămintea de lucru sunt accesorii cu un impact semnificativ asupra acestor aspecte.

De ce Promedi?


Promedi.ro a apărut ca răspuns la nevoia acută de echipamente și accesorii de lucru, create potrivit nevoilor specifice lucrătorilor din sectorul medical. Activă din anul 2015, echipa este formată din specialiști cu experiență în domeniul medical, al confecțiilor textile și al încălțămintei de protecție. Fiecare membru PROMEDI a depus eforturi consistente pentru a sintetiza informația furnizată de personalul medical și a o implementa în conceptele de uniforme, halate și încălțăminte de calitate.

Activitatea în domeniu a dat roade, produsele oferite fiind apreciate de către toți utilizatorii pentru confortul deosebit pe care îl asigură, precum și pentru ușurința igienizării și a utilizării. De asemenea,, compania este receptivă la orice feedback, căutând în permanență să ofere produse și servicii din ce în ce mai bune și mai bine adaptate nevoilor cadrelor medicale.

Avantajele utilizării saboților medicali


Cunoscuți drept saboți ortopedici sau papuci medicinali, saboții medicali sunt o încălțăminte de lucru specifică lucrătorilor din sectorul medical. Aceștia reprezintă o soluție eficientă și confortabilă pentru nevoia de a contracara efectele negative ale statului în picioare și a mișcării pe o perioadă lungă de timp.

Confortul

Este primul și cel mai mare avantaj pe care îl oferă saboții medicali. Talpa ortopedică realizată din spumă poliuretanică densă, designul și materialele de calitate (piele naturală) – toate asigură îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul membrelor inferioare. Susținerea corectă a corpului are ca efect distribuirea egală a greutății la fiecare pas și, prin urmare, ameliorarea semnificativă a oboselii specifice statului în picioare.

Ușurința în utilizare

Un alt beneficiu al încălțămintei medicale este că poate fi încălțată și descălțată rapid, asigurând, în timpul deplasării, o aderență fermă la orice suprafață, chiar și pe cea alunecoasă. Acesta este un detaliu esențial pentru orice lucrător în domeniul medical, deoarece, în multe situații, viteza de reacție poate face diferența dintre viață și moarte. De aceea, echilibrul și stabilitatea în deplasare sunt elemente definitorii ale eficienței în activitate.

Îngrijirea facilă

Ușurința cu care saboții medicali pot fi curățați și rezistența acestora sunt aspecte pe care orice utilizator le va aprecia. Este nevoie ca încălțămintea de lucru folosită în instituțiile medicale să poată fi menținută într-o stare de curățenie impecabilă. În același timp, aceasta trebuie să poată odihni membrele inferioare pentru o perioadă extinsă de timp.

Încălțămintea de lucru potrivită în instituțiile medicale oferă confort, este rezistentă la utilizare intensivă și poate fi menținută curată în orice condiții. Toate acestea sunt asigurate cu succes de produsele PROMEDI.

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro