Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Incepe scoala…. alaturi de Asociatia Elpis

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 8 ani si 8 luni
Vizualizari
802

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Începe școala…. alături de Asociația Elpis

Sute, poate chiar mii de familii se gândesc, în aceste zile, la debutul noului an școlar care, alături de bucuria unui nou început, aduce cu el și fel de fel de griji financiare. Este vorba despre familii defavorizate, cu dificultăți financiare, în care veniturile sunt extrem de mici și pentru care achiziționarea unui ghiozdan sau a unei perechi de încălțăminte noi este un deziderat…. aproape intangibil. Sunt familii cu mai mulți copii, unde se întâmplă ca unii copii să aștepte întoarcerea fraților de la școală pentru a putea încălța aceeași pereche de pantofi sau a lua același ghiozdan. Din păcate, sunt și multe familii unde copiii ajung să renunțe la școală, sărăcia și indiferența părinților fiind principalii factori care duc la abanon școlar.
Pentru că aici, la Asociația Elpis, credem cu tărie în rolul și importanța educației, am decis să venim în sprijinul a peste 50 de copii defavorizați din mai multe sate timișene și să le oferim acum, în prag de nou an școlar, ghiozdane și pachete cu rechizite (caiete, instrumente de scris, penare etc.). Totodată, copiilor mai nevoiași le-am oferit și câte o pereche de încălțăminte, făcîndu-le, poate, drumul spre școală mai ușor.
«Începutul unui an școlar nou ar trebui să fie un moment important pentru fiecare copil, ar trebui să fie bucurie și emoție! Sunt, însă, copii pentru care grijile și nesiguranța întunecă aceste emoții pozitive; lipsurile materiale îi fac să uite de bucurie și de zâmbetele care ar trebui să însoțească prima zi de școală. Așa că am ales 50 de copii de la mai multe grădinițe și școli (clasele I-VIII) din mediul rural și am decis să le facem o bucurie, oferindu-le ghiozdane noi și rechizite pentru noul an. Credem în importanța educației și suntem convinși că educația înseamnă șansa la o viață normală și la un viitor mai sigur pentru fiecare copil!», a spus Liliana Ghibea, președinta Asociației Elpis.
Asociația Elpis s-a implicat, de-a lungul anilor, în mai multe acțiuni umanitare și sociale, aceste demersuri urmând să continue și în viitor.
Vă mulţumim pentru mediatizarea acestei informaţii!

Gratuit O nouă aplicație ortodoxă gratuită: Lumea ortodoxiei

Aplicația conține: calendar ortodox 2019-2030, biserici / mănăstiri din România, biblia ortodoxă, bibliotecă ortodoxă (acatiste, tropare, viețile sfinților, proloage, predici, tâlcuiri, filocalia etc.)