Timisoara

Incurcatura la nivel inalt

Incurcatura la nivel inalt

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 luni si 4 zile
Apartine de
Teatrul National Timisoara
Vizualizari
286

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 7 aprilie 202218:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Încurcătură la nivel înalt

Câștigând deja un public fidel la Timișoara, Teatrul Elisabeta din București revine joi, 7 aprilie, pe scena Teatrului Național „Mihai Eminescu” cu un spectacol în premieră – „Încurcătură la nivel înalt”, în regia lui Șerban Puiu. Este prima producție a Teatrului Elisabeta, aducând împreună actori cunoscuți din teatru și televiziune.

Un ministru își dă întâlnire cu secretara opoziției într-o cameră de hotel. Însă, în locul momentelor de dragoste, cei doi trăiesc șocul de a găsi un bărbat mort pe balcon. De aici, ceea ce ar fi trebuit să fie o seară liniștită și pasională se transformă într-o comedie plină de încurcături.

Comedia îi aduce împreună pe aceeași scenă pe Lucian Ghimiși, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Gabi Costin, Daniel Nuță, Raluca Ghervan, Adi Gheo, Valeria Stoian și Teodora Păcurar. „Încurcătură la nivel înalt” este prima producție a Teatrului Elisabeta, jucându-se din 2014 doar cu casa închisă.

Teatrul Elisabeta a câștigat simpatia a mii de spectatori din Timișoara, datorită producțiilor prezentate până acum – „Boeing Boeing”, „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” sau „Ghici cine te sună?!”.

Spectacolul „Încurcătură la nivel înalt” se joacă în premieră la Teatrul Național „Mihai Eminescu” în data de joi, 7 aprilie, ora 18:30. Biletele sunt disponibile la casa de bilete a teatrului, dar și online, pe TeatrulElisabeta.ro și Bilet.ro.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru