Timisoara

Indepartarea tatuajelor cu laser la Timisoara Client Gold

Detalii anunt

Telefon
0356116424
Web
https://www.estetgyn.ro
Social links
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 6 luni si 1 saptamana
Apartine de
Estet & Gyn
Vizualizari
10246

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Indepartarea tatuajelor cu laser la Timisoara


Doresti sa dai uitarii tatuajul fara durere si fara cicatricii? Acum ai aceasta posibilitate!
Clinica Estet & Gyn ofera servicii de indepartare a tatuajelor cu laser in Timisoara, a machiajelor cosmetice semi/permanente nereusite, cu Laserul ND-YAG Q-Switched!

Cum actioneaza laserul ND-YAG Q-Switced pentru indepartarea tatuajelor?
Laserul interactioneaza cu pigmentii (ceeala) tatuajului pe care ii degradeaza treptat ducand in final la disparitia lui.
Pigmentii coloranti din tatuaj au spectre specifice de absorbtie a luminii si de aceea pot fi eliminati doar daca energia emisa de laser se afla in cadrul spectrului de absorbtie a pigmentului.

De ce laserul ND-YAG Q Switched?
Pentru ca este un laser special folosit pentru indepartarea tatuajelor datorita celor 2 lungimi de unda: 1064 nm si 532 nm care permit indepartarea unei palete largi de culori: negru, albastru, rosu, portocaliu, verde, acesta din urma fiind cel mai greu de indepartat.
O inlaturare completa a tatuajului cu acest laser se face in aproximativ 6-8 sedinte, deobicei la o distanta de 4-6 saptamani.
La fiecare sedinta o parte din particulele de ceeala (pigment) sunt fragmentate, iar corpul prin intermediul macrofagelor (celule mari ale corpului nostru care au rolul de a distruge aceste particule straine, rezultate din pigmentul tatuajului)
O sedinta dureaza aproximativ intre 15-30 de minute in functie de dimensiunile tatuajului. Imediat dupa prima sedinta pielea este eritematoasa (rosie) asemanatoare unei arsuri solare care se amelioreaza in urma tratamentului post interventie.
Pe langa indepartarea tatuajelor, cu acest tip de laser se mai pot indeparta machiaje cosmetice realizate prin tatuarea semi/permanenta a sprancenelor, a conturului buzelor, a petelor datorate expunerii prelungite la soare (binecunoscutii pistrui,efelide in termeni medicali) sau a petelor datorate fenomenului anti-aging (de imbatranire cutanata).
Nu uitati!! dupa orice interventie laser efectuata la nivelul fetei si nu numai, este obligatoriu aplicarea cremei de fotoprotectie cu SPF 50+