Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Indeplineste-ti obiectivele de marketing cu Tudor Communication

Indeplineste-ti obiectivele de marketing cu Tudor Communication

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
523

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Exista momente in viata unui brand in care oricate eforturi ar fi directionate in vederea atingerii unor obiective, de orice natura, acest lucru devie imposibil fara ajutor din partea unei echipe specializate. Tudor Communication, in calitate de agentie de PR, isi concentreaza activitatea in vederea sustinerii brandurilor sa se pozitioneze pe piata asa cum isi doresc. De asemenea, indeplinirea anumitor anumitor puncte in existenta sa presupune parcurgerea unor etape ce fac parte dintr-o strategie bine pusa la punct, care are ca scop atingerea sau reconfigurarea acelor obiective initiale.

Cine suntem?
Tudor Communication este aliatul de incredere al tuturor brandurilor care isi doresc o ascensiune rapida si organica in acelasi timp. Agentie de Pr si Marketing, T.C. a pus bazele unei echipe formate doar din specialisti de talie internationala, instruiti in directia valorificarii fiecarui instrument pe care il detin in vederea atingerii unor scopuri bine definite.

In doar cativa ani de la aparitie am reusit sa devenim o agentie de top, premiata consecutiv la cele mai importante gale destinate sectorului din care facem parte. In 2018, la Gala PR Awards am obtinut premiul Small Consultancy of the Year; urmand ca un an mai tarziu, in 2019 am castigat premiul Biz pentru Performanta in Business. Totodata, in anul 2020 am fost desemnati Best Communication in the Public Sector, in cadrul Galei Romanian PR Award.

Cui ne adresam?
Scopul nostru principal este acela de a sprijini brandurile mature, care sunt constiente de pozitia si importanta lor pe piata, sa ajunga la cel mai inalt nivel posibil, in baza valorilor pe care le detin si de adopta in activitatea lor zilnica.

Ce tipuri de servicii oferim?
In vederea atingerii unor scopuri bine stabilite, in parametri realisti si realizabili, apelam la mai multe tipuri de instrumente si servicii care, in anumite tipuri de asocieri pot conduce chiar la depasirea rezultatelor scontate. Astfel ca, dispunem de o echipa impartita pe departamente distincte, cu specialisti bine pregatiti in domeniul in care activeaza.

Branding personal & corporate
Serviciile de branding au ca principal scop configurarea afacerii pe toate planurile existentei sale, in asa fel incat sa ajunga la cea mai buna varianta a sa. Cu alte cuvinte ne ocupam de tot ceea de inseamna identitate vizuala, conceptuala, verbala, etc. in asa fel incat sa conturam imaginea pe care v-ati dori ca publicul tinta sa o perceapa despre brandul dumneavoastra. Ulterior putem inainta in proces si sa facem toate demersurile necesare in directia cresterii gradului de notorietate. In esenta, creionam o poveste pe care publicul sa vrea sa o auda si sa o experimenteze.

Relatii media
Un brand puternic intotdeauna va avea parte de expunere in media fara sa fie nevoie sa faca eforturi in aceasta directie. Cu toate acestea, pentru cele la inceput de drum sau cele care doresc o accesiune, e sete nevoie de o strategie care are la baza crearea de legaturi autentice cu institutiile specializate, autorizate sa creeze expunere pe diverse canale de interes, frecventate de publicul tinta.

Organizare de evenimente
O alta varianta prin care poti crea atat notorietate cat si interactiune directa cu publicul tinta o reprezinta organizarea de evenimente care sa defineasca brandul, prin intermediul carora sa puteti mima experienta pe care doriti sa o generati la fiecare utilizare a produsului sau a serviciului furnizat.

Comunicare de criza
Orice brand trece la un moment dat prin perioade mai putin favorabile pentru imaginea sa. In aceste cazuri, felul in care alege sa gestioneze situatia poate face diferenta intre reusita sau esec. Echipa Tudor Communication este specializata in vederea transformarii oricarei crize intr-o oportunitate de dezvoltare pentru brand.

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro