Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Îndrăznește să vrei mai mult de la tine!

Îndrăznește să vrei mai mult de la tine!

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
2703

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Există în noi o dimensiune matură care este responsabilă și independentă. Avem și o altă latură ”infantilă” care se teme să se dezvolte și să devină ”tot ce ai putea deveni.”

Practic, una dintre aceste părți își dorește schimbarea, iar cealaltă se agață de starea actuală, opunându-se la tot ce e nou și diferit. Cum trecem de acest blocaj și cum putem aduce un echilibrul în provocărea de a face ceva diferit, cu ce facem pe ”pilot automat”, de zi cu zi? Din când în când avem nevoie ”să reconfigurăm traseul”. Pentru că, ”Dumnezeu ne dă, dar nu ne bagă și în traistă”, cum zice o vorbă din bătrâni, iar adaptarea presupune curajul de a trăi și puterea de a îndrăzni, în toate ariile vieții noastre.

Oare, care este următorul pas în viața mea?
Ce ai de îmbunătățit, explorat sau descoperit?
Ce aș putea face să-mi fie mai bine, să arăt mai bine, să mă simt mai bine?

Tocmai pentru a pășii mai departe cu bine, începutul de an este poate cel mai bun moment pentru realizarea acestor năzuințe. În pragul unui nou început, ai mari șanse să fixezi noi obiective pe care să le duci la împlinire cu bine. E adevărat, ai nevoie de curaj pentru a realiza o introspecție exactă asupra ta și pentru a ieși din ZONA DE CONFORT. Dacă ești destul de curajos să părăsești zona de confort, aceasta înseamnă descoperirea puterii de a-ți construi o viață așa cum îți dorești. Mai e nevoie și de ÎNCREDERE în schimbarea ce apare la fiecare pas. Tu controlezi atitudinea prin care înțelegi că orice s-ar întâmpla ești angajat deja în schimbarea permanentă și conștientă a propriei tale vieți.

În primul rând ai nevoie să înțelegi mai mult, mult mai mult despre ZONA DE CONFORT. Poți știi când zona ta de confort a fost afectată: exact atunci când te opui nevoi de a face ceva diferit, ceva ce nu îți este familiar. Începe mintea să te îndemne la securitate și-ți taie elanul, curajul schimbării. Atunci când decizi să aduci schimbare în viața ta, pornești într-o aventură incitantă, în care descoperi noi valori și ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Resursele tale sunt descoperite - resurse/talente pe care nici măcar nu știa că le ai! -, iar această etapă aduce acea încredere și inspirație pe mai departe. Suntem făcuți ”după chipul și asemănarea Sa”, iar aceasta presupune un potențial imens, în fiecare dintre noi.

După toate cele scrise aici, te las cu câteva întrebări la care mai adaug și îndemnul de a fi curajos și a descoperi curând potențialul uimitor cu care ai fost făurit!

Ce ți-ai dori să faci altfel, pornind chiar de acum?
Ce poți face ”altfel” pentru CORP și implicit pentru SĂNĂTATEA ta?

  1. Poți să ai griă de dietă, respectând cele 3 mese din zi, fără nici un fel de compromis între, fără să mai consumi nimic altceva între mese? Asta ar aduce îmbunătățirea arderilor, metabolismul s-ar echilibra și ai pierde vizibil în greutate. Și frumusețe și sănătate, într-un ”pachet” ce are nevoie de puțină disciplină, dorință și voință! Ador acest ”pachet” și împletirea funcțiilor psihice alături de el!
  2. Asemenea, poți să ai griă de dieta ta, iar asta presupune să nu mai mânănci nimic după ora 19, de exemplu. Iată, o altă provocare super isteață și eficientă! Se spune că dacă vrei să te îmbătrânești sau să te îmbolnăvești rapid, o poți face prin consumul de hrană înainte de culcare. Ori, cina la ora 19 gata, te menține tânăr și are grijă de sănătatea și vitalitatea ta!
  3. Tot în ce privește dieta - îmi este tare drag subiectul! - poți să te gândești la postul intermitent 16/8? Vezi AICI despre ce vorbesc, este un regim alimentar cu rezultate excepționale, atât ca stare de vitalitate, cât și cu rezultate ce se văd în forma coprului și frumusețea sa!
  4. Sau poți să renunți complet la zahăr sau la făina albă, ce spui? Să vezi dacă se poate trăi și fără și cum te vei simți după această provocare. Doar un an, fă altfel decât până acum și fii atent la rezultate!
  5. Mai curajos poate fi ideea de a nu mai consuma carne din animale crescute industrial. Dar asta presupune să îmbunătățești dieta zilnică cu leguminoase, nuci, semințe crude și frunze verzi. Doar un an, să vezi ce schimbări apar în viața ta, odată cu această rezoluție transformațională!
  6. Cum ar fi ca zilnic să faci cel puțin 20 de minute de activitate fizică, orice? Alergi, te întinzi, te miști, aduci flexibilitate în corp, activezi circulația limfei, sângelui și crești starea de vitalitate, în general. Sportul înseamnă viață, iar disciplina de a-l practica zilnic schimbă în bine starea de sănătate mai mult decât dieta!
  7. Poți începe să consumi mâncare și să te ridici de la masă înainte să te fi săturat? Este un îndemn preluat din cultura japoneză, prin care singurul îndemn în ce privește nutriția face referire la cumpătare: niciodată să nu mânănci până la sațietate și ai o prelungire de viață a telomerilor și odată cu ei, a vieții!

Alege ceva de aici, alege și nu te lăsa un an întreg de noul obicei. Alege să schimbi și să aduci un nivel tot mai ridicat al conștiinței. Tot ce-ți propui va fi transfromațional și progresul va răsări în diferite arii ale vieții tale. Tu doar să crezi și să începi .. să te miști!

”Nu pot schimba lumea, dar pot schimba lumea mea.” Pot eu trăi mai simplu, clar, echilibrat și bucuros, e o chestiune de educație și de alegere!Transformă-te și acceptă schimbarea. Transforma-ti așteptările în realitate și întreaga ta lume se va schimba imediat! Pornește, cu bucurie!

An Nou Fericit!

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro