Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro

Informații interesante pe care probabil nu le știți despre jocul de ruleta

Informații interesante pe care probabil nu le știți despre jocul de ruleta

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
464

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Considerat regele jocurilor în cazinouri, jocul de ruletă este unul dintre cele mai faimoase jocuri de noroc din lume. Unele dovezi arată că ruleta a apărut în secolul al XVII-lea, în Franța, fiind unul dintre cele mai vechi jocuri din cazinouri.

În decursul istoriei, jocul de ruletă a suferit numeroase modificări de regulament și modalități de joc până a ajuns la forma pe care o știm și o practicăm în prezent. Înainte să apară ruleta așa cum o știm astăzi, au existat cateva jocuri similare cum ar fi: Roly Poly, Ace of Hearts, Even-Old, Biribi și Hoca. Nu se știe exact de unde provine numele, păstrând un mister în jurul jocului, însă asta nu a fost o piedică în calea popularității acestuia.

Este uimitor modul în care ruleta a invadat cazinourile. La începutul secolului al XX-lea, jocul era prezent doar în câteva cazinouri din marile orașe recunoscute pentru jocurile de noroc, cum ar fi Las Vegas și Monte Carlo. În a doua jumătate a secolului, ruleta a început să câștige rapid în popularitate și astăzi vedem mese de ruletă în majoritatea cazinourilor tradiționale. Spre finalul secolului al XX-lea au apărut și primele cazinouri online, iar popularitatea jocului a crescut și mai mult. Oricând puteți accesa ruleta online și să vă încercați norocul gratuit sau pariind bani reali, fără a vă deplasa la un cazinou stradal.

Probabil știți regulile de bază și modul în care se poate juca la ruletă, dar credeți că știți totul de spre acest joc? Am compilat mai jos o serie de informații interesante și pe care probabil nu le știți despre jocul de ruletă. Ruleta este recunoscut ca ”Jocul Diavolului” cu toate că nu are nimic satanic în componența sa și nici în modul de joc. Însă această poreclă a fost dată după ce s-a constatat că suma numerelor aflate pe roata ruletei dau suma 666. Când jucați la ruletă, se spune că este nepolitocos să consumi alcool la masă. Deci, în timp ce fetele drăguțe umblă cu tava cu băuturi gratuite prin cazinou, ar fi bine să vă abțineți până terminați jocul la ruletă. Ca să impresionați adversarii de la masa ruletei, folosiți termeni corespunzători. De exemplu dolly este acel jeton din plastic pe care dealerul îl folosește pentru a marca numărul câștigător.

În mod normal, toate numerele au șanse egale în fața bilei, dar cel mai frecvent număr jucat este 17. Acest lucru se datorează poziției centrale, dar ar putea fi și pentru faptul că este numărul jucat de James Bond. Când vine vorba de culorile roșu și negru, să știți că nu este o regulă ca după negru să vină roșu sau invers. Șansa de a veni aceeași culoare de 10 ori la rând este de 1 la 1024. Însă există și un record de culori consecutive. Într-un cazinou din Bristol, Anglia, roșu a fost de 36 de ori la rând.

Există și un record pentru același număr care a picat consecutiv. S-a întâmplat la Rio Casino din Las Vegas, unde numărul 19 a picat de 7 ori la rând. A fost incredibil în condițiile în care proababilitatea ca acest lucru să se întâmple este de 1 la 3 milioane. Cea mai mare sumă pariată la ruletă a fost în valoare de 135.300 dolari. Ashley Revell din Marea Britanie a făcut acest lucru nebunesc în 2004. A pariat pe roșu, ceea ce i-a adus un câștig de 270 000 de dolari. Nu faceți așa ceva!

În timp ce Ashley Revell este renumit pentru suma câștigată dintr-o rotire, Philip Green este recunoscut pentru cea mai mare sumă câștigată la ruletă. Într-un cazinou din Londra, acesta a reușit să strângă suma de 2 milioane de lire într-o zi. Ruleta rămâne unul dintre cele mai populare și îndrăgite jocuri de noroc practicate în cazinourile reale și online. E un joc distractiv, de societate, ce atrage zeci de privitori curioși pe lângă cei ce au curajul să-și încerce norocul. Mult succes! Jucați cumpătat!

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/