Timisoara

Îngeri pentru ingeri

Îngeri pentru îngeri

Detalii eveniment

Telefon
0758395681
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
876

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 9 decembrie 201518:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Dăruiește bucurie unui suflet și vino și tu să cânți alături de noi un “Cântec pentru îngeri ”

„Nimic nu ne face mai fericiți decât un zâmbet schițat pe fața unui copil!”.

Tocmai de aceea, cum atmosfera sărbătorii în care ne găsim implică, prin definiție, împărtășirea bucuriei prin colaborare și prin dăruire, Organizația Studențească Traian Lalescu vă invită să participați la evenimentul caritabil Îngeri pentru îngeri care va avea loc în data de 9 decembrie, începând cu ora 18:00, la Casa Tineretului.

Realizat, prin tradiție, în fiecare an în preajma sărbătorii Crăciunului, evenimentul este o invitație la solidaritate și generozitate față de copiii care au atât grave probleme de sănătate cât și o stare materială precară. Anul acesta, demersul nostru are ca și scop, prin donarea sumei rezultate din vânzarea biletelor, sprijinirea Sarei, o fetiță de numai 4 ani, ce provine dintr-o familie cu probleme sociale, dar mai ales medicale, întrucât a fost diagnosticată cu un chist pe creier și cu epilepsie.

Organizația non-guvernamentală căreia îi aparținem este menită să apere și să promoveze interesele studenților, dar în același timp este preocupată și de sprijinirea comunității din care face parte.

Considerând că „Prin comunicare ne construim viitorul cărămidă cu cărămidă”, dorința noastră este să creștem odată cu proiectele noastre. Mai mult, fiind motivați de atingerea idealurilor stabilite, valorificând timpul și făcându-ni-l aliat, suntem convinși că „a progresa” devine negreșit „noi progresăm”, atunci când în lupta pentru o cauză intervine implicarea și devotamentul, dăruirea și sacrificiul.