Timisoara

Îngrijirea zilnică a pielii în 3 pași simpli

Îngrijirea zilnică a pielii în 3 pași simpli

Detalii

Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
663

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Un produs hidratant facial foarte popularizat susține că este cel mai bun de pe piață și costă jumătate din salariul minim pe economie. Ar trebui să-l cumperi? Un alt brand oferă un regim complet de îngrijire a pielii, dar vine în 10 sticle diferite de loțiuni și poțiuni, care trebuie să fie aplicate zilnic. Merită timpul tău? Ca să nu mai vorbim și de bani...

În ciuda afirmațiilor și marketingului producătorilor, multe produse cosmetice îți vor elimina mai mult bani din portofel decât probleme de piele. Nu ai nevoie de o rutină scumpă sau lungă de îngrijire a pielii, iar veștile bune sunt că cel mai eficient și mai fiabil regim este, de asemenea, și rapid și ieftin.

Pentru îngrijirea zilnică a pielii, te poți limita la o rutină formată din 3 pași simpli: curățarea pielii, protejarea acesteia de soare și adresarea specifică la orice probleme specifice ale pielii, cum ar fi pielea uscată, acneea sau liniile fine și ridurile.

1. Curăță-ți pielea. Alege-ți produsul de curățare a pielii în funcție de tipul de piele. Dacă ai pielea uscată, alege un agent de curățare ușor și evită produsele precum tonere, care conțin alcool. Pentru tenul gras, alege un săpun care elimină uleiul și curățați pielea mai des pe parcursul zilei.

2. Protejează-ți pielea de soare. Alege o protecție solară cu spectru larg, cu un SPF de 30 sau mai mare și poart-o în fiecare zi. SPF mai mari sunt utile dacă intenționezi să petreci mai multe ore în aer liber, dar, dacă îți petreci cea mai mare parte a timpului în interior, SPF 30 este în general suficient. Dacă ai pielea sensibilă, alege un produs de protecție solară conceput pentru pielea sensibilă.

3. Tratează-ți nevoile particulare ale pielii. Pentru pielea uscată, există o mulțime de produse hidratante eficiente și ieftine. Există și o mulțime de produse la prețuri accesibile, care pot reduce liniile și ridurile, estompează petele maro sau pot combate acneea. De asemenea, în aceste vremuri, există și o mulțime de tratamente extrem de accesibile ca bani și ca timp, pe care le poți regăsi la Clinica Naturell și care fac clar diferența între o piele sănătoasă, și automat frumoasă, și una care suferă.

Până data viitoare,
Cu drag,

Echipa Clinica Naturell
Adresa: Timișoara, Calea Bogdăneștilor, nr. 22
Telefon: 0723 51.20.25, 0722 21.44.21, 0785 288.112

Sursa foto https://www.dermmedica.ca/skin-care/