Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro

Inoxul, în inima bucătăriilor profesionale

Inoxul, în inima bucătăriilor profesionale

Detalii articol

Categorie
Articole mancare si bautura
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
426

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Pentru că bucătăria unui restaurant de renume este locul în care trebuie să se întâlnească igiena exemplară, profesionalismul și cele mai bune echipamente pe care personalul să le poată utiliza în scopuri specifice, pentru maximizarea eficienței, inoxul devine materialul absolut necesar din care este recomandat să fie realizate instrumentele și accesoriile dintr-un astfel de loc.

Avantajele pe care le prezintă acestea în utilizarea într-un astfel de mediu sunt numeroase, câteva dintre acestea fiind prezentate mai jos.

Inoxul este rezistent și are o durată de viață lungă

Un avantaj major al utilizării inoxului în domeniul alimentar și în bucătăriile marilor restaurante, cu precădere, este dat de rezistența pe care o are acesta, respectiv de viața îndelungată chiar și în caz de utilizare intensă. Echipamentele de bucătărie, instrumente utilizate pentru pregătirea alimentelor, cuva inox sau diverse rafturi și rafturi inox utilizate pentru depozitarea și transportul alimentelor, toate acestea rezistă într-un mod impresionant la zgârieturi, la lovituri și la șocuri puternice. Mai mult decât atât, acestea pot rezista cu ușurință și efectelor dăunătoare ale scurgerilor, ale căldurii ridicate sau ale coroziunii. Iar toate acestea fără a fi nevoie, măcar, de întreținere specială regulată, așa cum este cazul altor materiale.

Inoxul rezistă la temperaturi ridicate


Un alt avantaj major al utilizării inoxului în marile bucătării ale restaurantelor este acela că rezistă la temperaturi ridicate. În acest fel, orice obiect din inox pe care îl folosești în bucătărie poate fi utilizat și pe lângă aparatele de gătit fără a exista riscul de deteriorare; poți pune pe el tigăi sau alte recipiente fierbinți fără a exista riscul deteriorării.

Inoxul favorizează igiena în bucătărie

Inoxul este recunoscut pentru utilizarea în domeniile în care igiena sanitară este una extrem de importantă. Orice pată poate fi ștearsă cu ușurință și rapiditate, iar mediile de lucru pot fi menținute cât mai curate și mai igienice într-un mod simplu și eficient. Bacteriile și germenii nu persistă pentru perioade mari de timp pe suprafețele din inox, ceea ce face ca acest material să fie ideal pentru o astfel de utilizare.

Pe lângă toate aceste avantaje, o bucătărie echipată cu instrumente și ustensile din inox este o bucătărie care va arăta frumos, elegant, deoarece inoxul are această caracteristică – arată bine și mai mult decât atât, poți ține departe rugina de suprafețele de lucru, pentru că inoxul rezistă coroziunii chiar și atunci când nivelul de umiditate este în permanență unul ridicat.

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro