Timisoara

Inscrieri in Asociatia Timisoara 2021- Capitala Europeana a Culturii

Eveniment de excepție la Timișoara: balerinii ruși au făcut spectacol pe gheață la Sala Olimpia. GALERIE FOTO

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
240

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În cadrul Adunării Generale a membrilor Asociației Timișoara 2021- Capitală Europeană a Culturii din data de 25 februarie 2019, au fost discutate și aprobate punctele prevăzute în ordinea de zi, necesare pentru desfășurarea și dezvoltarea activității asociației și au fost analizate cele 122 de cereri de adeziune depuse.
În urma discuțiilor, prin votul membrilor prezenți, au fost votate și validate 46 de cereri de adeziune reprezentând dosare complete, din care: 9 dosare/ cereri de adeziune depuse de către persoane juridice, 8 dosare/ cereri de adeziune depuse de către asociatii/fundații și 29 de cereri de adeziune depuse de către persoane fizice.
Toți membrii, care au avut dosarele de adeziune complete, sunt validati, potrivit statutului asociatiei, cu condiția ca până la data de 28.03.2019 inclusiv, cotizația către asociație să fie plătită integral.
Din cele 76 de dosare/ cereri de adeziune incomplete, au fost validate 58 de cereri, cu condiția ca, până la data de 28.03.2019 inclusiv, dosarele de adeziune să fie completate și cotizația să fie plătită integral.
De asemenea, s-a luat act de un număr de 31 de cereri de retragere din Asociația Timișoara2021 – Capitală Europeană a Culturii, din care 7 cereri de retragere din partea
membrilor existenti și 24 de cereri de retragere a dosarelor de adeziune.