Timisoara

Inscrieri la cursuri standard de limba germana

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Centrul Cultural German
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
1167

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Dacă doriţi să învăţaţi limba germană sau să vă îmbunătăţiţi cunoştinţele deja dobândite sau doriți să oferiţi copilului dumneavoastra posibilitatea de a învăţa timpuriu limba germană și să îşi însuşească noi cunoştinţe atât cu privire la limba cât şi la cultura şi civilizaţia germană atunci Centrul Cultural German este soluţia ideală.

Cu ajutorul cadrelor noastre didactice calificate și prin intermediul celor mai moderne metode de predare vă garantăm învăţarea rapidă şi cu success a limbii germane indiferent de vârstă și scopul urmărit. Calitatea predării este confirmată prin statutul nostru de partener acreditat în domeniul cursurilor de limba germană şi centru de examinare al Goethe-Institut.

În cursul standard, care se adresează atât adulţilor cât şi copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani și are o durată de 10 săptămâni, cursanţii noştri îşi dobândesc competenţele lingvistice prin intermediul unei game largi de proiecte educaţionale/didactice şi forme de discuţii variate care sunt create în jurul situaţiilor din viaţa cotidiană şi dezvoltă cele patru aptitudini precum exprimarea în scris şi cea orală şi înţelegerea unui text scris sau audiat.

Înscrierile şi testările gratuite de plasare la nivel se fac personal sau în prezenţa tutorelui (pentru copii) în perioada 31 martie – 8 aprilie 2014 între orele 12.00 şi 17.00 la sediul Centrului Cultural German (str. Dr. Liviu Gabor 1). Pe lângă oferta de cursuri din care cursanții pot alege varianta optimă pentru nevoile lor, aceștia au posibilitatea să se înscrie gratuit la Bibliotecă precum şi la Centrul de Studiu Individual şi la Biblioteca Pedagogică din cadrul CCG.

Filtre curs

Tip curs: Cursuri de limba germana