Timisoara

Inscrieri pentru examenele Goethe-Institut

Inscrieri pentru examenele Goethe-Institut

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 7 ani si 9 luni
Vizualizari
1636

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Doriți să obțineți un certificat de limba germană recunoscut pe plan internaţional? Dacă răspunsul este pozitiv, vă așteptăm începând de săptămâna viitoare să vă înscrieți la examenele Goethe-Institut care se desfășoară la sediul Centrul Cultural German Timișoara.
În acest scop, vă rugăm să completați în perioada 19.10. – 05.11.2015 formularul de înscriere pentru examenul Goethe dorit – Goethe-Zertifikat A1 / Goethe-Zertifikat A2 / Goethe-Zertifikat B1 / Goethe-Zertifikat B2 / Goethe-Zertifikat C1 – și să vă decideți dacă înainte de susținerea examenului doriți să participați la cursul de pregătire pentru examen și/sau să susţineți simularea de examen, care va avea loc în data de 28 noiembrie 2015.
În cadrul cursurilor de pregătire veți face cunoştinţă cu diferitele metode de testare din cadrul examenului şi veți primi consultanţă de cea mai înaltă calitate. Prin simularea tuturor celor patru părţi componente ale examenului – exprimare orală şi în scris, înţelegerea unui text scris sau audiat – prin corectarea greşelilor şi o discuţie individuală de consultanţă, aveţi posibilitatea de a vă crea o privire de ansamblu asupra cunoştinţelor pe care le aveți şi să mergeţi la examen bine pregătit/ă.
Examenele pentru obținerea certificatului Goethe au loc la sediul Centrului Cultural German, în perioada 19 – 20 decembrie 2015.
Pentru informaţii suplimentare vă invităm să ne contactaţi telefonic la +4(0)256 40 70 58, sau via e-mail la info@ccgtm.ro.