Timisoara

Integrare sociala şi profesionala in cadrul unitatii protejate „Pentru Voi” Advertising

Integrare socială şi profesională în cadrul unităţii protejate „Pentru Voi” Advertising

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 6 ani si 9 luni
Vizualizari
581

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Integrare socială şi profesională
în cadrul unităţii protejate „Pentru Voi” Advertising

În perioada 15-29 octombrie 2015 Fundaţia „Pentru Voi” va organiza un curs de iniţiere în comunicare pentru cele 4 femei din grupuri dezavantajate angajate în cadrul unităţii protejate „Pentru Voi” Advertising, structură de economie socială înfiinţată în cadrul proiectului „Diferiţi, dar profesionişti valoroşi”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni!”
Cursul se va focusa pe dezvoltarea abilităţilor de comunicare cu persoane cu dizabilităţi intelectuale, deoarece cele 4 femei din grupuri defavorizate au rolul de mentor pentru cei 6 angajaţi ai unităţii protejate, care au dizabilitate intelectuală.
Cursul de iniţiere în comunicare întăreşte cunoştiinţele dobândite în urma trainingului motivaţional desfăşurat la începutul lunii octombrie la Dubova, un prim teambuilding la care a participat întreaga echipă a unităţii „Pentru Voi” Advertising.
„Pe 15 octombrie împlinim 1 an de la demararea proiectului Diferiţi, dar profesionişti valoroşi şi ne bucurăm că am reuşit sa ne atingem obiectivele, creând 14 noi locuri de muncă dintre care 10 pentru persoane din grupuri dezavantajate. Echipa noastră a demarat activităţile de printing pe material textil, am livrat prima comandă de tricouri şi sperăm să găsim cât mai mulţi clienţi şi să avem cât mai multe comenzi pentru a putea asigura păstrarea locurilor de muncă” a declarat Laila Onu coordonator de proiect şi director general la Fundaţia „Pentru Voi”.
Tipografia digitală „Pentru Voi” Advertising este o unitate protejata*, ce pune la dispoziţia clienţilor săi servicii de concepere şi design grafic computerizat, personalizare tampografică pe diferite obiecte* şi activităţi de tipărire pe suport textil, material plastic, lemn , sticlă şi ceramică.
###
1* Unitatea Protejată funcţionează conform legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
2* Servicii de personalizare pentru tricouri, plase, şepci, căni, pixuri, brichete, dispozitive de stocare tip USB etc.
„Pentru Voi” Advertising, comuna Săcălaz, strada VI, nr. 503, jud. Timiş, telefon 0256 228 062, email pentruvoi@pentruvoi.ro.