Timisoara

Intra in gratiile motoarelor de cautare cu servicii de optimizare SEO de la Fortin

Intra in gratiile motoarelor de cautare cu servicii de optimizare SEO de la Fortin

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 3 ani si 3 saptamani
Apartine de
Agentia Fortin
Vizualizari
706

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Indiferent de domeniul de activitate al afacerii tale, vizibilitatea in mediul online este esentiala. Promovarea online a serviciilor si produselor comercializate de fiecare bussines aduce antreprenorilor o mai buna vizibilitate in fata clientilor si are beneficiul suprem de a putea creste vanzarile afacerii.

Fa cunostinta cu SEO

Agentia Fortin furnizeaza companiilor din Romania servicii complete de optimizare SEO, astfel ca afacerea ta sa beneficieze de vizibilitate ridicata in rezultate a motoarelor de cautare. Fiind in permanenta adaptata la ultimele evolutii ale reglementarilor Google, agentia Fortin concepe si implementeaza strategii eficente de optimizare SEO pentru dezvoltarea afacerii tale.

Search Engine Optimization (SEO) se refera la procesul de optimizare a unui website pentru motoarele de cautare online. Serviciile SEO sunt utilizate de companiile de pretutindeni pentru a dobandi in timp o cat mai buna pozitie in prima in prima pagina a rezultatelor de cautare.

Principalele obiective ale unei campanii SEO pot fi rezumate astfel:

 • Dobandirea unei mai bune vizibilitati organice-instrumente si aplicatii dedicate sunt utilizate pentru masurarea traficului. Structurarea cuvintelor-cheie determina o mai buna vizibilitate in urma cautarii prin Google.
 • Adaptarea structurii unui site web la algoritmii Google- modificarile operate intr-o campanie SEO fac un website mai usor lizibil pentru algoritmii Google, imbunatatind totodata experienta utilizatorilor pe site.
 • Optimizarea linkurilor- pentru a asigura o autoritate si relevanta sporita linkurile comunicante cu un site trebuie la randul lor optimizate cu prioritate
 • O viteza mai mare de incarcare a site-ului- un timp de incarcare mai lung determina potentialii vizitatori ai unui website sa se reorienteze catre alte adrese. Serviciile de optimizare SEO asigura unui site web o accesibilitatea rapida
 • Eliminarea continuturilor duplicat- pentru a evita penalitatile de autoritate stabilite prin algoritmii Google, o pagina web trebuie sa dispuna de continut unic, original, lizibil si relevant. Semnalele de continut clonat determina penalizari din partea motorului de cautare si sunt de natura sa dezorienteze vizitatorii unui site. Serviciile SEO au in vedere imbunatatirea modului de navigare a unui site web\
 • Certificare SSL- realizarea securizarii unui site web prin certificatul SSL atrage o mai buna pozitionare a cuvintelor cheie si este de aceea unul din obiectivele prinicipale de indeplinit.
 • Optimizare pentru accesorii mobile- are in vedere indexarea continutului unui site web pentru variantele de afisare pe tablete si telefoane mobile.

Agentia Fortin se ingrijeste ca beneficiarii serviciilor sale sa beneficieze de mai mult trafic catre adresa site-ului web optimizat. Tehnicile si strategiile pe care echipa Fortin le pune in aplicatie in cadrul unei campanii de optimizare pot fi rezumate astfel:
 • Determinarea acelor cuvinte si expresii cheie relevante pentru domeniul de activitate al unui site
 • Analiza structurala si performativa a site-ului de optimizate
 • Auditul SEO (identificararea si eliminarea acelor factori de programare si design care trebuie optimizati)
 • Elaborarea unei strategii SEO
 • Raportare si monitorizare a site-ului optimizat.

Agentia Fortin iti face afacerea cunoscuta

Din 2015 pana in prezent, agentia Fortin a optinizat peste 500 de site-uri si afaceri online, aducandu-le in prima pagina a rezultatelor de cautare Google si imbunatatindu-le in timp vanzarile. Misiunea Fortin urmareste dezvoltarea profitabila a afacerilor desfasurate de clientii sai.

Echipa Fortin gandeste creativ si strategic fiecare proiect in care se angajeaza. Pentru a oferi tuturor clientilor servicii de calitate, un loc relevant si vizibil fiecarei afaceri pe care o ajuta sa se dezvolte. Bun venit pe prima pagina, bun venit la Fortin.

Autor

 • Agentia Fortin
 • 0Partener de afaceri

 • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
 • 0726538389