Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro

Intretesut. Expoziție și artist talk: Loredana Ilie

Intretesut. Expoziție și artist talk: Loredana Ilie

Detalii expozitie

Social links
Categorie
Expozitii
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
211

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 30 iunie 2023

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Vă invităm vineri, 30 iunie 2023, începând cu ora 18:00, la vernisajul expoziției ÎNTREȚESUT a artistei emergente Loredana Ilie, în care aceasta va prezenta publicului timișorean cel mai recent proiect al său, rezultat al cercetării artistice din ultime luni derulate în cadrul bursei de creație artistică Energie!, acordată de Municipiul Timișoara, prin @Centrul de Proiecte Timișoara.
Proiectul ÎNTREȚESUT reunește ultimele preocupări ale artistei, pornind de la experimentarea unor noi materiale și testarea unor noi tehnici, precum matlasarea și broderia, și ajungând la dezvoltarea unor concepte recente prin care explorează folosirea materialelor reciclate, intimitatea și conexiunile intergeneraționale. Materialele alese prezintă elemente stilizate preluate din peisajul natural, dar și din cel construit, iar rezultatul reflectă modul în care interacționăm cu acestea. Fiecare textură reprezintă oglindirea unei comunități, care ascunde în nervurile ei istoria acesteia, oferind, totodată, semnificații diferite pentru cei care trăiesc în exteriorul comunității respective.
Loredana Ilie lucrează și trăiește în Timișoara, unde a absolvit secția de Arte vizuale - Grafică din cadrul Facultății de Arte și Design din Timișoara și cursurile masterale de Patrimoniu, restaurare și curatoriat în artele vizuale din cadrul aceleiași facultăți. Din anul 2020, lucrează în învățământul pre-universitar, unde desenează împreună cu elevii din ciclul gimnazial și liceal și discută cu ei despre ce este nou în lumea artei. În paralel, este implicată constant în activități de mediere și producție a expozițiilor de artă contemporană organizate de Kunsthalle Bega.
Evenimentul este prezentat de Kunsthalle Bega în spațiul său dedicat activităților conexe și proiectelor experiment și este realizat în cadrul bursei de creație artistică Energie!, acordată de Municipiul Timișoara, prin @Centrul de Proiecte Timișoara, în cadrul programului cultural național Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în anul 2023.

Filtre expozitie

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro