Timisoara

Invata sa traiesti sanatos

INVATA SA TRAIESTI SANATOS

Detalii eveniment

Telefon
0768728785
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 2 saptamani si 6 zile
Vizualizari
521

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 21 mai 201517:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Învaţă să trăieşti sănătos

Plecând de la ideea ca ,,ceea ce mananci te defineste”, Şcoala Eurotrainingîn parteneriat cu Şcoala Mamei Junior organizează în data de 21 mai 2015, la Restaurant Amphora (Bastion Theresia) un eveniment dedicat unui stil de viata sanatos.
Cu această ocazie au fost pregătite o serie de evenimente menite să atragă atenţia timişorenilor asupra importanţei pe care o are alimentaţia şi activităţile sportive , în viaţa de zi cu zi.
Agenda evenimentelor care marcheză ziua de 21 mai, cuprinde, începând cu orele 17:00: prezentări şi dezbateri pe tema:
17-17:30- Stilul vegetarian în viaţa de zi cu zi a timişorenilor- prezentare realizată de Delia Dumbrava, lector Universitatatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului. Delia Dumbravă a obţinut pentru USMAVB inca din 2013 mai multe brevete la Salonul Internațional al Cercetării, Inovării și Inventicii.
17:30-18:00 - Sportul - primul pas spre o viaţă sănătoasă Raluca Basu-instructor Pilates. Raluca este instructor de peste 6 ani şi a obţinut numeroase certificări şi atestări cu recunoaştere internaţională, în domeniu.
18:00-18:30- Invaţă să găteşti vegetarian cu Diana Raba- lector Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului şi formator în cadrul Şcolii Eurotraining. Raba Diana este lector şi formator cu experienţă bogată în tehnologia produselor alimentare şi susţinătoare a unui sil de viaţă vegetarian.
18:30-19:00- Silueta in timpul sarcinii - Mananci pentru doi dar nu cat doi - prezentare realizata de dr. Ioana Virtosu - Scoala Mamei Junior. Ioana Vîrtosu este fondatoarea Şcolii Mamei Junior şi iniţiatoarea a nenumărate programe de sprijin pentru femeile gravide şi pentru copii.
19:00-19:30- Degustare produse vegetariene- produse în Restaurant Amphora
Seria de acţiuni se încheie cu un atelier inovator de confectionare bijuterii din produse alimentare. Atelierul este condus de Adela Opriş, artist fotograf şi designer grafică în cadrul Şcolii Eurotraining.
Toate aceste acţiuni au loc în cadrul Restaurantului Amphora, Timişoara, începând cu orele 17:00, cu participare gratuită pentru toţi timişorenii care doresc să afle ce putem face pentru a ne îmbunătăţi stilul şi modul de viaţă.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta