Timisoara

Invatam in fiecare zi sa traim…

Invatam in fiecare zi sa traim…

Detalii

Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
767

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Invatam in fiecare zi sa traim

Sunt recunoscatoare celor din viata mea, celor ce au incredere in mine, care ma susutin in alegeri si care ma indruma.
Sunt recunoascatoare si celor cu care vorbesc despre ce simt, cei care ma asculta, cat sunt de pretiosi!!!
Sunt recunoscatoare celor ce vin catre mine sa le impartasesc din cunoasterea mea, prin ei imi fac curaj si capat incredere in toate proiectele ce le am in derulare sau cele ce vor urma. Voi spune mereu o vorba buna – o vorba ce-o asez din experienta si din cunoasterea dobandita fata de profesie -, voi exprima mereu o incurajare si, mai mult de atat, voi crede mereu in cei ce vin catre mine! Da, eu cred in fiecare dintre ei, iar gandul meu de incredere si reusita imi doresc sa patrunda subtil si in cunoasterea lor..

Da, eu voi crede mereu in oamenii ce vin către mine, la fel de mult cum cred si in mine, asa muncesc eu!

Se spune ca Dumnezeu ne vorbeste prin oameni, doar sa avem abilitatea de a fi prezenti si atenti, adica mereu constienti de realitatea noastra, clipa de clipa. ”Constiinta” un cuvant atat de uzat in ultima vreme, de multi ocolit, insa el are o mare insemnatate. Va provoc sa va ganditi la el…

Intai se afla gandul nostru, apoi se vede privirea, apoi este cuvantul, urmat de fapte. Din gand pleaca toate si se aseaza sub plastica forma a vietii. O vorba buna, plecata din suflet, face cat toate cartile unei biblioteci, cateodata... Iar, de vorba mai este intarita si de experienta, viziune si buna credinta, mesajul ajunge exact unde trebuie.

Da, dragii mei, sunt atenta si va indemn si pe voi sa o faceti, sa fiti mereu atenti! Sunt atenta la oamenii din jur, la proiectiile mele asupra lor, la vorbele si gandurile ce le indrept catre ei. Sa fie mereu de bine, fara judecata sau clasificare: rau sau bun!

Si, am convingerea ca o astfel de raportare, este una dintre formele ce ne duc catre pace interioara, catre o minte sanatoasa si asezata, catre o stare de adaptare corespunzatoare.

Viata incepe acolo cand ne dorim sa fim atenti, sa ne supraveghem si, mai apoi, sa ne daruim celorlalti. Aici este un click fantastic, un level pe care ar fi minunat sa ajungem cu toții, cat mai curand.

Dovezi stiintifice au relevant ca bunatatea schimba structura creierului, influenteaza inima si sistemul imunitar si ar putea fi chiar un antidot impotriva depresiei. In fapt, suntem setati genetic sa fim buni și să ne dăruim celor din jur, atunci cand mintea are ganduri bune si suntem buni, intregul corp fizic radiaza sanatate.

Statul de om actual si constient are puterea de a intregi cateva calitati esentiale: atentia, bunatatea, buna credinta. Fara ele, suntem prizonierii unor minti atroce de alterare a binelui si bunastarii.

Fara bunatate, definiția de OM este lipsită de noblețe, din pacate. Iar fara daruire nu sunt impliniti…

Invatam in fiecare zi sa traim…
Invatam in fiecare zi sa ne daruim…

Autor