Timisoara

Anunt Gold Servicii de curatenie pentru scari de bloc in Timisoara

Firma Claudia Clean din Timisoara presteaza servicii de curatenie in scari de bloc din Timisoara, periodic, in baza unui contract la cele mai avantajoase preturi din oras. Pachetele de servicii sunt concepute si personalizate in functie de nevoile clientilor ...

Investitie in apartamente noi in Brasov

Investitie in apartamente noi in Brasov

Detalii anunt

Telefon
0368461120
Web
https://urban-invest.ro
Social links
Pret
1.100 EUR
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
887

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Intr-o perioada cu atat de mult dinamism economic, banii in banca nu sunt neaparat cea mai buna solutie. Este perioada in care o investitie iti poate genera un venit pasiv substantial, mai ales daca este plasata corespunzator.

Brasovul, orasul din centrul tarii atat de bine cunoscut strainilor, a devenit o atractie importanta din punct de vedere turistic. Pe langa romanii din tara care aleg orasul de sub Tampa pentru city breaks ori pentru vacante de relaxare / distractie, foarte multi straini il includ acum intr-un tur obligatoriu de vazut atunci cand sunt in Romania.

Asadar, o investitie imobiliara in Brasov, administrata corespunzator, este o solutie viabila pentru viitorul banilor tai.

Atunci cand spui "apartamente noi Brasov", te vei gandi la comunitatea Urban, la cele mai bune oferte, la o retea extinsa de parteneri si la consiliere dedicata, care te va ajuta fie sa te adaptezi stilului de proprietar si locuitor in ansamblul residential, fie ca investitor.

Datorita pozitionarii excelente, proximitatii fata de supermarketuri, gradinite & afterschools si de clinici si cabinete medicale, Urban Residence reprezinta, probabil, cea mai buna varianta de investitie imobiliara intr-un apartament de 2 camere sau de 3 camere in Brasov.

Filtre anunt

Tip anunt: Oferte

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro