Timisoara

Învinge frigul iernii aprige la căldura îmbietoare a sobei pe lemne premium PEFOC

Învinge frigul iernii aprige la căldura îmbietoare a sobei pe lemne premium PEFOC

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
302

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Contrar aparențelor, o soba pe lemne poate să reprezinte metoda perfectă de încălzire în funcție de nevoile sau de dimensiunile locuinței tale. Dacă ești un om hotărât și îți dorești să achiziționezi sau să-ți schimbi vechea sobă, în rândurile următoare vom putea afla de la PEFOC - specialiștii soluțiilor premium de încălzire alternativă din România, care sunt cele mai importante aspecte de urmărit atunci când ești în căutarea unei soluții de calitate superioară, care să-ți țină casa și familia în deplină siguranță și confort.

În primul rând, trebuie să-ți cunoști nevoile și așteptările de la o astfel de sobă. Folosită cu precădere pentru încălzirea unei singure încăperi, dacă îți dorești o variantă care să-ți asigure încălzirea întregii locuințe, va trebui să iei în considerare înainte de montaj, că aceste tipuri de sobe vor fi construite diferit, pentru a putea fi integrat și sistemul de țevi și calorifere prin care va circula agentul termic, funcționând pe principiul asemănător unei centrale clasice.

În acest sens, din punct de vedere financiar, pe lângă soba propriu-zisă va trebui să aloci un buget și pentru un burlan soba de calitate și pentru țevile sau caloriferele care vor urma să fie instalate!

Următorul lucru înainte de achiziție, constă în calcularea și verificarea puterii necesare locuinței pe care urmează să o încălzești. Puterea măsurată în Kw/oră se va stabili în funcție de spațiul și dimensiunile exacte ale camerelor sau a întregii case, dar acest factor nu este singular. Tiparul de temperatură din sezonul rece specific regiunii geografice în care locuiești, alături de gradul de izolare termică a locuinței tale, reprezintă alți factori externi care vor influența necesarul de putere.

Sfatul meșterilor Pefoc este să investești mai întâi în îmbunătățirea izolației casei pentru a eficientiza la maximum randamentul și a reduce pe cât posibil, eventualele pierderi nedorite de căldură și risipa de bani.

În general, sobele de pe piața de specialitate sunt prevăzute să livreze între 5Kw și 10 Kw pe oră. Aceste valori sunt însă afișate de producător în condiții ideale de utilizare, dar fiindcă în realitate este greu să îndeplinești parametri optimi de performanță energetică pentru casa ta, cel mai inspirat lucru este să alegi o sobă care să-ți ofere o putere puțin mai mare decât ai avea nevoie pe hârtie.

De exemplu, dacă ai nevoie de o putere de 4-5 Kw, ar fi bine să-ți achiziționezi un model cu o putere nominală de 7-8 Kw. Pe termen lung vei descoperi că aceasta a fost o alegere inteligentă și că nu trebuie să înduri de exemplu, frigul unei ierni mai lungi și mai aprige decât de obicei.

Pentru că alegerea unei sobe de calitate poate să fie mai ușoară dacă este produsă de o echipă de profesioniști cu zeci de ani de experiența și mii de proiecte livrate cu succes, PEFOC devine aproape firesc soluția perfectă pentru confortul tău, al căminului și al familiei tale. Avem suficiente argumente să-ți recomandăm gama diversificată de sobe pe lemne cu aspect rustic sau modern dar si modelele de semineu ieftin, focare premium, termoșeminee, coșuri de fum profesionale sau alte produse și accesorii din universul încălzirii neconvenționale.

Meșterii cu sediul central la Sibiu și colaboratori de încredere în toate zonele țării, sunt pregătiți oricând să te ajute cu servicii profesionale de montaj, sfaturi utile și informații practice. În plus, transportul în țară a dispozitivelor voluminoase este gratuit, iar produsele de calitate verificată beneficiază de garanție extinsă de până la 10 ani!