Timisoara

Invitaţie la joacă în aer liber - activităţi de vară pentru copii

Invitaţie la joacă în aer liber – activităţi de vară pentru copii

Detalii anunt

Web
https://www.jocuri24.ro/
Social links
Pret
70 LEI
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 1 an si 1 zi
Vizualizari
299

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Mult aşteptata vară a venit, spre bucuria multor copii. Acum, activităţile în aer liber reprezintă cea mai bună modalitate de a distra copiii, de a le menţine interesul la cote maxime şi de a le oferi o bună meritată porţie de aer curat.

Trebuie să te asiguri că odată cu sosirea sezonului cald, ideile tale nu se epuizează şi că îi vei oferi copilului tot timpul noi surse de distracţie. Există o mulţime de modalităţi prin care poţi stârni interesul copiilor, aşa că îţi prezentăm câteva idei din care să te inspiri.

Activităţi în aer liber care menţin interesul copiilor pe perioada verii


Este vară şi temperaturile sunt mai neprietenoase – un motiv destul de întemeiat pentru a amplasa o piscină gonflabila în curtea casei. Astfel, toată familia se va răcori şi se va distra copios. Puteţi folosi şi diverse jucării care să anime atmosfera, precum pistoalele cu apă.

Bălăceala în piscină poate fi însoţită şi de o vânătoare de comori super amuzantă. Le puteţi pregăti copiilor o hartă cu indicii pentru a găsi o comoară ascunsă undeva prin curte sau grădină. Comoara poate să fie o jucărie mult dorită sau o gustărică delicioasă.

Adrenalină şi mişcare pentru copii


O altă activitate care îi poate ţine pe copii în priză esta ţopăiala pe trambulină. În ultima vreme interesul pentru trambuline copii a crescut tot mai mult, din pricina faptului că petrecem mai mult timp acasă şi este esenţial să găsim activităţi interesante de făcut. O trambulină poate fi benefică pentru sănătate şi repezintă o adevărată sursă de distracţie.

Pe lângă trambuline, copiii vor fi atraşi de orice alte activităţi antrenante şi distractive, cum ar fi: excursiile în natură, diverse jocuri pe care le adoram şi noi în copilărie: Baba Oarba, şotronul, elasticul, datul pe leagăn şi multe altele.

Activităţi amuzante pe placul celor mai mici


De asemenea, dacă copiii sunt mai mici, atunci puteţi organiza afară un “atelier de pictură”, unde aceştia să îşi pună în practică talentul de artişti. Puteţi să organizaţi un spaţiu frumos amenajat unde copiii să se joace cu jucăriile preferate, sau puteţi să vă jucaţi roluri – să gătiţi sau să grădinăriţi împreună. Există o mulţime de modalităţi de a îi distra pe cei mici, indiferent de vârstă.

Indiferent de activităţile alese pentru această vară, nu uitaţi să vă distraţi. Este important ca timpul petrecut cu copiii şi cu toată familia să fie de calitate, iar peste mai mulţi ani să vă amintiţi cu drag de toate aceste experienţe.

Filtre anunt

Produse vandute: Diverse