Timisoara

Invitatie la dans in cadrul Festivalului International de Dans

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
555

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 16 octombrie 2015 - Sambata 17 octombrie 201518:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

INVITAȚIE LA DANS: ÎN OCTOMBRIE, IULIUS MALL GĂZDUIEȘTE DOUĂ EVENIMENTE DIN CADRUL FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE DANS DIN TIMIȘOARA

Cel mai mare eveniment de dans din vestul României aduce, la Iulius Mall Timișoara, două manifestări extrem de atractive pentru cei care îndrăgesc lumea fascinantă a spectacolului. Aceștia vor avea ocazia sa-i admire pe participanții la “Timisoara International Dance Festival 2015”, dar și să descopere, alături de profesioniști, câteva dintre tainele dansurilor preferate.

În 10 octombrie, de la ora 18.00, la Iulius Mall Timișoara, în zona Intersport, se va desfășura o paradă plină de grație. În fața publicului vor defila o parte dintre dansatorii care participă la Festivalul Internațional de Dans din Timișoara, ajuns la cea de-a treia ediție. Dansatorii vor purta ținutele somptuoase de concurs, într-o demonstrație de gală, oferindu-le privitorilor clipe magice și strălucitoare.
Vizitatorii Iulius Mall Timișoara vor avea ocazia să pătrundă chiar ei în lumea fermecătoare a dansului, grație lecțiilor gratuite, pentru copii și adulți, care se vor desfășura în 16 și 17 octombrie, de la ora 18.00, în zona Intersport. Antrenorii de la Magnum Team îi invită „să ia o pauză scurtă de la rutina zilnică și să-și încarce bateriile cu puțin dans și foarte multă bucurie”.

“Timisoara International Dance Festival 2015” se desfășoară în perioada 14-18 octombrie și include competiții de tango argentinian, dans contemporan, dans de societate, dansuri caraibiene sau dansuri sportive, seminarii tematice, concerte, spectacole de tango argentinian, salsa sau dans contemporan, flash-mob-uri, concursuri de dans și petreceri dansate.