Timisoara

Ionel Pascota a castigat si ultimele doua etape din Campionatul National

Ionel Pascota a castigat si ultimele doua etape din Campionatul National

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 8 ani si 8 luni
Apartine de
Pascota Racing Team
Vizualizari
960

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Sambata si duminca a avut loc etapa a-II-a respectiv a-III-a a Campionatului National pe circuitul maghiar Pannoniaring.

Asociatia Sportiva Pascota Racing Team Giroc a fost prezenta cu sportivii, Ionel Pascota, Aron Romocea si Calin Florin la clasa 600 Supersport

Pe o caldura de peste 40 grade celsius Pascota a obtinut pole position pentru ambele curse.
Cursa a avut 9 ture de circuit si din prima tura Ionel Pascota s-a instalat la conducere, pozitie care nu a mai cedat-o pana la final. In cursa de Duminica s-a repetat istoria din prima cursa, Pascota castigand detasat.

'' A fost o cursa dificila deoarece in prima zi de antrenamente am suferit o cazatura in virajul sase al circuitului, un viraj de mare viteza. Dupa acest accident motocicleta BMW s 1000 rr a fost distrusa in totalitate nemaiputand sa fie functionabila. Am continuat sa ma concentrez pentru calificari ca sa pot avea un loc la start in fata si sa incerc sa castig cele doua curse. Sunt lider in Campionatul National si ne indreptam cu pasi mari catre un nou Titlu de Campion. Vreau sa multumesc Consiliului Local Giroc si Consiliului Judetean Timis fara de care aceste rezultate frumoase nu ar fi posibile.-'' a declarat Ionel Pascota.

Urmatoare cursa este programata la Sag in 1 septembrie, etapa a Campionatului National de Motocros unde Patrick Pascota isi va face debutul in prima sa cursa de motocros. Dupa care in data de 8 septembrie La Batajnica in Serbia este programata o alta etapa din Campionatul European de est unde Ionel Pascota trebuie sa isi apere pozitia de lider in campionat.