Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

ISO 14001 reprezinta standardul international de protectie a mediului

ISO 14001 reprezinta standardul international de protectie a mediului

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
400

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Protectia mediului priveste in mod egal toti locuitorii planetei fiindca respira acelasi aer, beau aceeasi apa si se hranesc cu plante care iau substante hranitoare si apa din sol. Cu alte cuvinte, cate substante nocive ajung in sol si in apa in mediu, tot atatea se regasesc in corpul omului sub forma de hrana, de apa sau de aer. Diversificarea bolilor nu ar trebui sa mire pe nimeni sub nicio forma. A venit timpul ca omenirea sa isi dea mana si sa lupte impreuna ferm impotriva poluarii. Daca fiecare locuitor al planetei ajuns la maturitate ar planta un copac, padurea s-ar regenera si aerul ar fi mai curat.

Grija fata de mediu este din ce in ce mai mare si la nivel global, da si la nivel national, fiindca ISO 14001 reprezinta standardul international de potectie a mediului si este din ce in ce mai solicitat si in Romania. Certificarea sporeste prestigiul detinatorului care gratie acestui document va fi pretuit de salariati, de clienti si de partenerii de afaceri, dar si la nivel mondial. Certificarea iso 14 001 este un document care demonstreaza lumii intregi ca fabrica sau firma care detinatoare investeste in diminuarea poluarii, fiindca ii pasa de calitatea mediului.

Cel care incalca legislatia si care polueaza masiv aerul, solul, subsolul si raurile sau panza freatica risca sa fie izolat si sa dea faliment sau sa primeasca amenzi uriase. O amenda reprezinta o pata pe obrazul unei firme sau fabrici, mai ales daca este primita din cauza nepasarii fata de mediu, de aceea este mult mai bine sa se investeasca in reducerea poluarii.

Primul pas pe care trebuie sa il faca un manager sau un om de afaceri in aceasta directie este sa intre pe site-ul firmei Certificareios.ro si va fi intampinat cum se cuvine, cu o oferta de neratat. Pana la sfarsitul lunii, toate certificarile se pot obtine la jumatate de pret, astfel incat la pretul uneia se pot comanda doua certificari care se completeaza reciproc.

Certificarile se obtin repede si sporesc succesul in afaceri si increderea tuturor actorilor de pe scena economica. Despre fiecare tip de certificare in parte sunt prezentate informatii complete pe site-ul firmei care le emite si care ajuta solicitantul sa indeplineasca toate conditiile necesare. De pilda, certificarea iso 14 001 are standarde internationale privind relationarea cu mediul, fiind un document cu greutate.

Specialistii firmei vor ajuta direct la implementarea masuri menite:
- sa diminueze considerabil gradul de poluare. Cei care investesc in mediu demonstreaza ca au un caracter puternic si isi asuma consecintele faptelor lor, dar si evita amenzile usturatoare pe care le-ar putea primi, fiindca incalca normele in vigoare. Nimic nu justifica otravirea aerului si murdarirea apelor sau deversarea pe sol a substantelor nocive.
- sa ajute la obtinerea increderii depline si a aprecierii tuturor. Numarul clientilor si al partenerilor va spori garantat, fiindu-le cinste sa se asocieze cu un asemenea partener onest.
- sa garanteze castigarea licitatiilor pentu obtinerea unor lucrari de zeci de mii de euro la care nu se poate paticipa fara certificari iso.
- sa se reduca risipa din firma sau intreprinderea, fiindca se va schimba si mentalitatea angajatilor. Orice strop de apa conteaza si orice bec uitat aprins inseamna o cheltuiala in plus si risipirea resurselor.

In timpul consultantei care este gratuita, specialistii vor explica in ce constau standardele internationale menite sa asigure protectia mediului. Este posibil ca in cel mai scurt timp aceasta certificare sa devina obligatorie, dat fiind tendinta actuala de europenizare, respectiv de globalizare. Cine doreste ca marfurile sale sa ajunga dincolo de hotarele tarii si sa le vinda pe euro sau dolari, are mare grija sa dovedeasca tuturor ca nu le-a realizat poluand masiv mediul, fiindca in caz contrar, nimeni nu le va cumpara.

Producatorul care ignora mediul, il poate polua, oricat de mica ar fi afacerea sa. Unii arunca ambalajele din plastic rupte peste tot sau le ard, iar fumul inecacios compromite calitatea aerului! Plasticul si metalul sunt reciclabile, deci pot fi duse la centrele de specialitate si se recupereaza o parte din bani, in loc sa fie aruncate in locuri parasite.

Apa cu grasime, rezultata in urma spalarii vaselor la restaurantul, nu trebuie sa ajunga in canalizare din mai multe motive. Primul: determina infundarea canalizarii si vor avea de suferit toti cei care sunt racordati in aceeasi retea cu poluatorul. Al doilea: unde ajunge grasime pe sol, nu mai creste nimic si de pe pamant, grasimea respectiva cu urme de detergent ajunge la panza freatica.

O spalatorie auto este un agent poluant foarte periculos daca apa murdara, contaminata ajunge in raul care curge si in care mai la vale pot face baie copii sau sunt adapate animalele. Daca apa se infiltreaza in sol si ajunge in fantanile celor din zona nu este deloc in regula. Tot ceea ce se face in numele castigului financiar s-ar putea rasfrange dureror asupra tuturor oamenilor din arealul respectiv. Este un genocid sa otraveasca un antreprenor apa din fantanile sapate cu multe sacrificii pentru asigurarea apei potabile a mai multor familii din comunitate. Costurile nepasarii unora sunt foarte scumpe si decontate de foarte multi oameni, de aceea s-a inventat certificarea iso 14001, un etalon al moralitatii in lumea afacerilor.

Certificareiso.ro spune: „Stop!” poluarii, contribuie prin certificarile sale la pastrarea confidentialitatii datelor personale, protejeaza sanatatea cumparatorilor si a salariatilor si isi manifesta deschis dorinta ca peste tot calitatea vietii sa sporeasca. Consumatorii de servicii si de produse isi doresc sa vada cat mai multe certificari afisate in magazinele si site-urile cu care au relatii comerciale.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro