Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

IT Congress 2014

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
2320

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 21 mai 2014 - Joi 22 mai 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Timp de două zile, pe 21 şi 22 mai, Timişoara devine un punct de reper IT al României: se pregătește acum deschiderea celei de-a șasea ediţii IT Congress – Make ITMagic.

Cel mai mare eveniment de IT din ţară va aduce într-un spaţiu expoziţional de 2000 de mppeste o mie de participanţi, specialişti IT şi manageri de companii private şi instituţii publice, pentru a vedea şi a testa inovaţiile de ultimă oră din domeniul tehnologiilor IT. Pe parcursul celor două zile de eveniment, aceștia vor avea acces la prezentări menite săfacă cunoscute cele mai noi soluții IT, întâlniri hands-on în cadrul a numeroase focus group-uri cuprinzătoare și demo-uri live pe tehnologii separate sau integrate.
Reprezentanţii brandurilor partenere ale evenimentului - Dell, Microsoft, Oracle, Advantech, APC, CISCO, HP, Intel, Juniper, Lenovo, Samsung, Veeam, VMware, Xerox, Asus și Euroweb au pregătit tot ceea ce este necesar pentru a demonstra că o soluție IT modernă și performantă poate adăuga valoare unei afaceri, acționând precum o baghetă magică și transformând sarcinile altădată dificile în lucruri rapide și prietenoase pentru utilizatori.

În 2013 au fost înregistrați peste 1000 de participanți care au luat parte la 60 de sesiuni de prezentări și workshopuri susținute de 19 parteneri-branduri internaționale cu peste 100 de experți din partea ETA2U și a partenerilor săi.

IT Congress este un eveniment de talie naţională organizat anual de ETA2U, renumit pentru prestigiul partenerilor invitaţi, al informaţiilor de actualitate şi echipamentelor performante prezentate în cadrul fiecărei ediţii.

Procesarea și analiza datelor de business, baze de date instalate la sediul clientului sau consumate ca și serviciu din cloud, creșterea productivității prin mobilitate, soluții de virtualizare și diverse tehnologii de stocare a datelor care oferă performanță îmbunătățită, soluții de tipărire pentru afaceri, cost control, productivitate, securitate și confort în mediul de birou și multe alte subiecte de interes sunt prezente în agenda evenimentului.

Atât în ziua de miercuri cât și joi se vor organiza tombole de feedback cu premii oferite de către companiile partenere și tombole ETA2U, unde participanții vor putea câștiga zilnicun ultrabook Lenovo Yoga i7, trei TV-uri Samsung Smart 3D LED de 46” și 18 FonePad-uri Asus.

Ascultați, discutați, testați! Aflați informații despre noile tehnologii direct de la producătorii de top mondiali, bucurându-vă de două zile de maraton IT! ” – este îndemnul organizatorilor pentru participanții la IT Congress 2014 – Make IT Magic.
Evenimentul se va derula înperioada 21-22 mai, în spaţiul Expovest aflat în Calea Lugojului, nr.7. Participarea se poate face doar pe bază de înregistrare prealabilă, pe site-ul oficial al evenimentului (www.itcongress.ro). Tot pe site sunt disponibile informaţii complete referitor la brand-urile participante şi la agenda evenimentului.

Despre ETA2U:

ETA2U este lider de piaţă în furnizarea produselor şi serviciilor IT şi principalul integrator de sisteme şi soluţii IT complexe din centrul şi vestul României. Impunerea ca lider pe piaţa IT se datorează atât diversităţii şi calitaţii produselor, serviciilor şi soluţiilor oferite, cât şi competenţelor specialiştilor săi din toate diviziile grupului. Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul www.eta2u.ro .

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii