Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro

Îți dorești să ai o grădină diversificată? Iată TOP 4 lucruri de care să ții cont pentru un spațiu verde de invidiat!

Îți dorești să ai o grădină diversificată? Iată TOP 4 lucruri de care să ții cont pentru un spațiu verde de invidiat!

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
697

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

O grădină nu este doar pentru flori! Ea poate ține loc de cafenea, loc pentru un grătar cu prietenii sau oaza ta de liniște și relaxare! Un astfel de spațiu trebuie să fie confortabil, plăcut la vedere și ușor de parcurs în ceea ce privește drumul bătătorit. De asemenea, este indicat ca plantele alese să fie potrivite climei și ușor de îngrijit, pentru a nu îți transformi hobby-ul într-un job full time.

Iată TOP 4 moduri prin care îți poți transforma grădina într-un loc special!

1. Lasă destul spațiu pentru obiecte
Studiază foarte bine dimensiunile înainte să montezi un grătar sau să cumperi mobilier pentru exterior. Gândește-te foarte bine ce îți dorești să faci în grădină, de exemplu, cât de des vei avea vizitatori și numărul lor. Nu are sens să cumperi o masă mare dacă știi că ai doar doi-trei prieteni apropiați care vor veni în vizită la tine doar de câteva ori pe an. Poate îți dorești o piscină în viitorul apropiat. Orice ar fi, aproximează dimensiunile și lasă loc destul pentru ceea ce îți dorești să fie în grădina ta.

2. Discută cu vecinii tăi
Plănuiești să plantezi un copac care știi că va ajunge la dimensiune considerabile? Gândește-te cum îi va afecta și pe vecinii tăi. Există multe plante care pot merge mai departe de grădina ta. De exemplu, un copac de dimensiuni mari va crea umbră atât pentru tine, cât și pentru vecinii tăi; dacă îți dorești să montezi o fântână arteziană, susurul apei nu va fi auzit doar de tine. Prin urmare, este important să îi anunți și pe vecinii tăi înainte să iei decizii de amenajare.

3. Alege pavaje stabile
O grădină confortabilă trebuie să aibă și locuri de trecere sigure. Trebuie să alegi piese montate bine în pământ, pentru a nu se mobiliza atunci când cineva pășește pe ele. De asemenea, materialul trebuie să fie rezistent la apă și la îngheț. În funcție de stilul de amenajare al spațiului verde, poți încerca un pavaj antichizat de pe site-ul de specialitate, Petrapavaje.

4. Automatizează udarea plantelor
Florile și plantele de grădină vin la pachet cu responsabilitatea de a fi udate corespunzător. Ca să te asiguri că le tratezi cum trebuie ca să te poți bucura de frumusețea lor, trebuie să știi cât de des trebuie să fie udate. Cel mai la îndemână este să montezi sisteme de irigație pe care să îl setezi corespunzător.

Prin urmare, o grădină poate fi cel mai frumos loc de pe pământ dacă planifici amenajarea ei cu atenție și te gândești care sunt așteptările tale.

Sursa foto: Pexels.com

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro