Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

IUBIRE LA VENETIA

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 1 deceniu si 1 an
Vizualizari
1350

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 1 februarie 2013 - Joi 14 februarie 2013 

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

1 - 14 februarie 2013

In februarie sarbatorim dragostea la Iulius Mall Timisoara! Participati la campania „IUBIRE LA VENETIA” si de Ziua Indragostitilor puteti castiga 1 sejur pentru doua persoane la Venetia!

Pentru a participa la tombola, va asteptam la Centrul Informational cu bonuri fiscale de minim 100 Lei din perioada 1 – 14 februarie 2013. Primii 100 de clienti ai fiecarei zile sunt premiati cu 1 Coca-Cola 2L + 1 Fanta 2L.

Distractia continua in 14 februarie cu 1 super-concert Dj Project & Adela Popescu si cu doua evenimente dedicate indragostitilor: Triatlonul Dragostei si „casatoriile de 1 zi”.

CÂŞTIGĂTORUL UNUI SEJUR ÎN DOI LA VENEŢIA:

Nicola Bogdan, Timişoara

Citeste regulamentul campaniei!

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana asta, Saptamana viitoare, Luna asta

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/