Timisoara

Iubirea spirituala - atelier coordonat de Sebastian Stanculescu

Detalii workshop

Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
1021

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 1 noiembrie 20149:00-18:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

Iubirea spirituală, Timișoara, 1 noiembrie 2014

Despre

Iubirea este o forță a sufletului care crește pe măsură ce omul dezvoltă egoitatea spre altuism și empatie. Exersarea și conștientizarea acesteia presupune o muncă de vindecare și transformare a puterilor inimii pentru a deveni un instrument și un suport în munca împreună, acolo unde misiunea noastră personală ne cheamă să oferim darurile noastre, în fiecare zi.

De ce

La acest atelier vom lucra asupra temei iubirii cu nivelurile la care aceasta se manifestă în viața cotidiană și în domeniul trăirilor spirituale suprasenzoriale.

Durată

Atelierul durează opt ore și are loc sâmbătă, de la ora 09:00 la ora 18:30.

Costuri
Participarea la primul atelier are costurile: 120 lei preț întreg/ 80 lei pentru situații financiare dificile. Elevii și studenții beneficiază de gratuitate. Pentru modulele următoare, prețul va fi 80 lei.

Unde

Evenimentul are loc la Grădinița Waldorf din str. Uranus. În cazul în care există solicitări, cursul poate fi organizat și în alte orașe / în grupe suplimentare.

Coordonator

Atelierul este coordonat de Sebastian Stănculescu.

Cum

Participanții sunt rugați să aibă la ei 1 litru de apă plată, haine lejere, papuci și gustarea de prânz la pachet, preferabil salate sau fructe.