Timisoara

Iulius Mall Timisoara sustine actiunea Mersul pe jos din cadrul Saptamanii Miscarii. „Move Week”

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 7 ani si 7 luni
Vizualizari
1158

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 3 octombrie 201412:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

IULIUS MALL TIMIȘOARA SUSȚINE ACȚIUNEA „MERSUL PE JOS

Vineri, 3 octombrie 2014, pasionaţii plimbărilor pe jos sunt invitaţi la acțiunea „Mersul pe Jos”, care are ca punct de sosire IULIUS MALL TIMIȘOARA. Manifestarea face parte din programul extins al Săptămânii Mişcării. „Move Week” este un eveniment anual la nivel european, ce se desfășoară în perioada 29 septembrie – 5 octombrie 2014 şi care promovează beneficiile activităților fizice și ale sportului.

Oraşul de pe Bega s-a înscris la „Move Week” cu programul „Timișoara walk and move” şi, timp de o săptămână, se vor desfășura diverse activități fizice. La acțiunea „Mersul pe Jos” de vineri pot participa persoane de toate vârstele. Startul se va da la ora 12.00, de pe Stadionul „Dan Păltinișanu” şi se va merge pe traseul: Aleea FC.Ripensia - Podul Michelangelo - B-dul Ion C Brătianu - trecere pe sub Bastion - Strada Popa Șapcă. Sosirea va avea loc la IULIUS MALL, unde se va organiza o tombolă cu premii în articole sportive.

Move week” se află la cea de-a treia ediție în România și face parte dincampania „Now We Move”, inițiată în 2012 de International Sport and Culture Association. Sub semnul „Move Week” se vor desfășura peste 2.000 de evenimente, în 30 de țări de pe întregul continent. La nivel național, organizatorul principal este Federația Română „Sportul pentru Toți”, iar la nivel județean Direcţia pentru Tineret şi Sport Timiș și Asociația Județeană „Sportul pentru Toți” Timiș, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Centrul de prevenire și Consiliere Antidrog Timiș şi IULIUS MALL Timişoara.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta