Timisoara

Jocurile de păcănele pe care orice pasionat trebuie să le încerce

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
610

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

„Păcănelele” nu sunt privite cu ochi buni de către cei care nu le-au încercat până acum. Impresia este că aceste jocuri reprezintă o „cale spre pierzanie”, dar este o prejudecată care nu stă în picioare. Cât timp jucătorul nu depășește bugetul pe care și-l permite, sloturile sunt doar o altă formă de divertisment.

Fiecare dintre noi își rezervă un procent din venituri pentru a se destinde. Între a da 100 de lei pe lună pe bilete la cinematograf (atunci când sunt deschise sălile de cinema) și a rezerva un buget de 100 de lei pentru sloturi nu este nicio diferență. Fiecare se distrează în felul său... De fapt, există o diferență. Din această distracție la sloturi se pot câștiga bani. Chiar mulți bani, dacă jucătorul are noroc.

Cazinourile online care funcționează legal în România oferă sute de jocuri, în marea majoritate sloturi. Unii clienți obișnuiesc să numai unul/câteva dintre jocuri. Acest „conservatorism” nu este mereu benefic. Dacă ar încerca și altele, poate că ar descoperi sloturi care le-ar plăcea și mai mult, sau care oferă posibilitatea unor câștiguri mai mari.

Iată câteva „păcănele” pe care orice pasionat trebuie să le încerce:

Sloturi cu șeptari

Sizzling Hot


Are un design foarte simplu, care amintește de jocurile jucate la aparate la începuturile anilor 2000. Este simplu și funcțional, cu 5 coloane și 5 linii de câștig, iar simbolurile sunt cele clasice: steluțe, șeptari norocoși și fructe (pepeni, prune, portocale, cireșe, lămâi și grapefruit). Trei simboluri de fructe consecutive sau două de cireșe sunt combinații câștigătoare. Trei steluțe (simbolul Scatter) sunt câștigătoare, indiferent de locul pe ecran.

Starburst

În traducere „explozie de stele”, Starburst este un joc „exploziv”, cu pietre prețioase, planete, șeptari norocoși și steluțe. Are 3 linii și 5 coloane, iar jucătorul poate alege valoarea fisei din cele 10 nivele disponibile. Suma pariată va fi ajustată în consecință. Se poate activa și opțiunea de Joc Automat, de unde se poate alege între 10, 25, 50, 100, 250, 750 sau 1.000 de rotiri automate și suma pariată.

Twin Spin

Twin Spin are atât șeptari cât și cireșe, dar linia care generează cel mai mare câștig este cea formată din cinci diamante, de 1000 de ori miza jucată. Acest slot are și funcția Twin Reel, care crește considerabil șansele de a câștiga sume mari de bani dintr-o singură rotire.

Sloturi cu fructe

Fruit Shop

Este structurat pe 5 role, 3 rânduri și 15 linii câștigătoare. Simbolurile care aduc câștiguri mai mari sunt pepenele verde, portocala, lămâia, pruna și cireașa, în timp ce 10, J, Q, K și A sunt simboluri mai puțin valoroase. Fruit shop se remarcă prin multitudinea de moduri prin care se pot obține rotiri gratuite. Simbolul Wild (Fruit Shop) apare numai pe cele 3 role mijlocii și oferă câștiguri duble, când este integrat într-o combinație câștigătoare.

Mega Joker

Este un joc cu 5 coloane, 4 linii și 40 de moduri de câștig. Pentru a fi norocoasă, o rotire trebuie să alinieze de la trei la cinci simboluri de același fel. Jaluzele înstelate aduc cel mai mare câștig – de 2.000 de ori valoarea mizei. Jokerul este al doilea simbol cu cea mai mare plată și joacă, totodată, rolul de simbol Wild. Jocul are și funcția „gamble”, prin care die se dublează, fie se pierde câștigul fiecărei runde.

Cherries Gone Wild

Are 5 linii, 5 coloane și 30 de linii de plată. Conține 9 simboluri obișnuite și două speciale, unul Wild și unul Scatter. Jucătorul poate obține și 10 rotiri gratuite, ca rundă bonus. Cel mai mare câștig este de 500 de ori miza, ceea ce nu este extraordinar, dar nici puțin.

Sloturi ca la aparate

Book of Ra

Jucătorul este provocat să descopere comorile Egiptului antic, printre care cartea Zeului Ra, divinitatea despre care se spune că i-a creat pe ceilalți zei. Simbolul cărții completează combinațiile câștigătoare și declanșează rotiri gratuite. Înainte de a porni rundele gratuite, un simbol obișnuit este transformat în Wild, pentru a mări profitul. Sunt 3 linii și 5 coloane, pe care apar mumii, păianjeni și hieroglife.

Rise of Ra

Tematica este asemănătoare, reprezentarea este diferită. Zeul Ra poate aduce câștiguri la fiecare rotire. Trei sau mai multe simboluri Scatter oprite pe ecran vor aduce 15 rotiri gratuite. În cazul în care o rundă este câștigătoare, se poate accesa funcția Gamble, apăsând butonul dedicat. Există și un joc bonus pe patru nivele, Jackpot Cards Mystery, care este declanșat la întâmplare.

Flaming Hot

Simbolurile constau în banane, pepeni, cireșe și mere, dar și 77777, bar și dolar, pentru a crea jucătorului senzația pe care o dădeau aparatele. În același sens, jocul nu are un buton clasic de rotire. Runda se declanșează după ce se dă click pe valoarea mizei. Și acest slot are funcția Gamble și jackpot progresiv. Sloturi cu jackpoturi Jackpotul este cel mai mare premiu pe care îl poate câștiga un jucător la sloturi. Cele mai multe cazinouri online oferă păcănele cu jackpoturi, fie fixe, fie progresive.

Funky Fruits

Este un slot cu 5 linii și 5 coloane, toate simbolurile fiind fructe stilizate într-un mod amuzant. Sunt câștigătoarele rotirile aduc unul lângă altul trei simboluri, pe linie sau pe coloană. Simbolurile care plătesc cel mai bine sunt ananașii, portocalele, lămâile și cireșele. Cinci cireșe înseamnă de 50 de ori miza rundei. Cel mai mare câștig, în afară de jackpot, este de 5.000 de ori valoarea mizei.

Gladiator – Road to Rome

Are 25 de linii de plată și oferă jucătorului posibilitatea de a câștiga un jackpot progresiv. O rotire este câștigătoare dacă pe ecran se opresc de la 2 la 5 simboluri identice, pe aceeași linie. Cel mai mare câștig este de 1.000 de ori miza (pentru 5 gladiatori). Commodus și Lucilla oferă următoarele câștiguri ca mărime (500x, respectiv 375x).

Melon Madness

The Blitz Cash jackpot, the Quick Cash jackpot, the Super Cash jackpot, the Mega Cash jackpot și the Colossal Cash jackpot sunt jackpoturile progresive care se alimentează din fiecare rotire declanșată de jucători. Aceste jackpoturi sunt acordate aleatoriu, nu în funcție de o anumită combinație de simboluri obținută pe ecran. Este un joc cu serii de rotiri gratuite, fiecare beneficiind de un simbol de multiplicare.

Surse foto: casinos.ro/promotii/, novomatic.com/en/products/gaming/games/book-of-ra