Timisoara

Junior Kinder Club

Detalii gradinita/club

Adresa
Timisoara, Strada Closca, nr. 21
Telefon
0744776246
Social links
Categorie
Gradinite
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
3132

Voteaza & Distribuie

Prezentare gradinita/club

Junior Kinder Club Timisoara îşi desfăşoară activitatea într-un spațiu modern amenajat, cu trei săli de clasă, generos luminate natural, decorate într-un stil vesel şi primitor, cu mobilier nou, adaptat vârstei copiilor.

Programul after school

Se adresează în special copiilor din ciclul primar, clasa pregatitoare si clasele I – IV, dar si clasele a-V-a care au cursuri de dimineață.
JUNIOR CLUB after school îşi desfăşoară activitatea între orele 12.00 – 19.00 (flexibil), timp în care se iau copii de la scoală, se serveşte masa de prânz, apoi se fac temele cu cadre competente şi răbdătoare.

În timpul care ne mai rămâne la dispoziție, copii vor participa la diverse cercuri de informare, arte plastice, bune maniere, atitudine, cultură generală, limbi străine, pictură, dans, teatru, chitara, comunicare, sport (inot), diverse activități care să le facă plăcere copiilor şi să aducă un aport important în dezvoltarea lor.

Totul se desfăşoară într-un ritm relaxat, cu pauzele de rigoare, pentru ca micii noştri colaboratori să acumuleze informațiile fără să obosească.

PARTY-urile sunt de nelipsit!

Vă oferim, deasemenea, un cadru plăcut şi plin de surprize dacă alegeți să organizați o petrecere pentru copilul dvs. Personaje din poveşti, îndrăgite de copii, sunt alături de ei la petrecere asigurându-le buna dispoziție. Baloane, confetti, muzica, antren, poze, mâncare, dulciuri, sucuri, şampanie, totul pe gustul copiilor şi pentru o petrecere care cu siguranță nu va fi uitată de toți participanții, pentru multă vreme.

Program de vacanță

Vacanțele sunt cele care, în primul rând, nu trebuie să fie plictisitoare. Programul relaxat, conține activități variate, distractive, recreative, în interiorul clubului sau în afară. De asemenea aventurile organizate de clubul nostru in diverse locatii din tara vor da mai mult farmec zilelor de vacanță. Dacă timpul dvs. liber nu coincide cu cel al copilului si dacă vă pare interesantă oferta noastră, îl aşteptăm să petreacă alături de noi zile de vacanță muuult mai plăcute decât în fața televizorului.

Orar gradinita/club

Luni - Vineri: 12:00 - 19:00

Filtre gradinita/club

Tip locatie: Afterschool
Tip program: Prelungit
Limba de predare: Limba romana
Dotari/facilitati: Locatie petreceri copii
Zone din Timisoara: Bucovina