Timisoara

Katrina Collier, Top 100 Cei mai influenti profesionisti in HR si Recrutare vine in Romania la Signal Connect

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
1522

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Katrina Collier, Top 100 Cei mai influenti profesionisti in HR si Recrutare vine in Romania la Signal Connect

Katrina Collier, Social Media Recruiter, Director&Founder la Winning Impression va fi speaker la conferinta de HR Signal Connect ce va avea loc in 22-23 octombrie la City Business Center din Timisoara.
Cu o experienta de peste 9 ani in recrutare pe social media, Katrina Collier face parte din Top 100 Cei mai influenti profesionisti in HR si Recrutare pe Twitter. Datorita vastei experiente in HR, Katrina participa adesea la conferinte pentru a transmite cunostintele dobandite participantilor din lumea intreaga, iar opiniile sale cu privire la recrutare si resurse umane au fost citate adesea de presa internationala. Katrina Collier realizeaza si trainiguri pentru companii precum CIPD, institutia principala din Marea Britanie care isi desfasoara activitatea in resurse umane.
Signal Connect, conferinta dedicata exclusiv profesionistilor in resurse umane va reuni peste 100 de directori si manageri HR din Transilvania care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele in domeniu. Andreea Mihnea (HR Director Ernst&Young), Ioana Marcu (HR Director Orange), Monica Vijeu (Fondator TalentZone), Ioana Piper (HR Manager Supremia Grup), Sorin Faur (HR Coordinator pentru Europa de Est si Balcani BDO), Mirela Cretu (Kimball Electronics) si Alexandra Chivu (HR Director Elefant.ro) sunt printre primii speakeri care si-au confirmat prezenta la eveniment si care vor transmite participantilor experientele profesiei. Evenimentul va fi moderat de Roxana Dobrescu, Senior HR Manager Romania&Moldova Avon.
Tema celei de-a IIIa editii este Engaging Cultures si pune accent pe modul in care specialistii in HR reusesc sa cladeasca relatii intre multiplele personalitati din cadrul companiilor. La eveniment vor participa peste 10 speakeri din tara si din strainatate care vor dezbate subiecte actuale, de interes, precum leadership, branding sau CSR.
Signal Connect este dedicat exclusiv profesionistilor in domeniul de resurse umane care beneficiaza de intrare gratuita la eveniment pe toata perioada acestuia. In 2014, conferinta Signal Connect a reunit la Timisoara 120 de directori si manageri din domeniul resurselor umane, iar evenimentul este organizat de Libero Events in parteneriat cu Signal Iduna.
Libero Events este agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.