Timisoara

Kaufino: cataloage promoționale și reduceri în magazine

Kaufino: cataloage promoționale și reduceri în magazine

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
213

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Căutați mereu cele mai actuale oferte și promoții? Acum le puteți găsi online într-un singur loc. Descoperiți cel mai eficient portal pentru cumpărături mai avantajoase - Kaufino. Citiți în continuare pentru a afla cum puteți economisi datorită serviciilor oferite de Kaufino.

Cataloage promoționale

Cataloagele și broșurile promoționale conțin toate ofertele și reducerile magazinelor, astfel încât dumneavoastră să puteți beneficia de prețuri avantajoase la orice achiziție. Pe Kaufino veți găsi cele mai actuale cataloage din magazinele preferate chiar pe pagina principală a site-ului. Astfel, cu Kaufino aveți acces online la toate reducerile și ofertele de sezon. Răsfoiți, spre exemplu, catalogul Carrefour și aflați ce produse alimentare, dar și nealimentare, se află la moment la reducere. Explorați ce oferte de sezon au alte magazine la produsele alcoolice, la accesoriile pentru casă sau grădină, cât și la produsele cosmetice.

Promoții și reduceri la produse alimentare

Este important să urmăriți regulat cataloagele promoționale pentru a fi mereu la curent cu cele mai actuale oferte și promoții la produsele alimentare. Unele magazine distribuie cataloage noi în fiecare săptămână, altele o dată pe lună. Spre exemplu, ofertele din magazinul Kaufland se actualizează în fiecare miercuri. Catalogul Kaufland însă apare cu o zi sau două înainte, astfel încât dumneavoastră să vă puteți plănui cumpărăturile din timp. Deci nu ezitați să accesați chiar acum catalogul magazinului pentru a fi la curent cu ultimele oferte din această săptămână.

Inspirație pentru cumpărături

Un alt avantaj al cataloagelor promoționale este faptul că acestea vă permit să analizați ofertele magazinelor oricât timp aveți nevoie. Astfel vă puteți inspira mai ușor pentru proiectele dvs. de renovare, de amenajare a casei sau chiar pentru prepararea unei mese mai originale și cu produse de sezon. Pentru că materialele și ustensilele pentru construcție pot fi mai costisitoare, vă recomandăm să răsfoiți pe Kaufino catalogul Brico Depot, care vă va ajuta să economisiți atât timp, cât și bani, la cumpărăturile dvs. pentru renovarea casei. Având acces online la toate cataloagele, dumneavoastră le puteți răsfoi în liniște atunci când vă aflați în trafic sau la pauza de cafea, și astfel vă puteți inspira pentru noi cumpărături.

Kaufino în mobil

Site-ul Kaufino poate fi accesat și de pe telefonul mobil, ceea ce vă permite să explorați ultimele oferte de oriunde nu v-ați afla. Acesta este un mod foarte ușor de a vă plănui cumpărăturile atunci când nu dispuneți de timp pentru a sta în fața calculatorului sau pentru a căuta și răsfoi fizic revistele promoționale în magazine. Având acces de pe telefon la toate cataloagele, dumneavoastră le puteți deschide oricând, și astfel vă puteți plănui cumpărăturile din timp.

Accesați site-ul Kaufino, fie de pe mobil sau de pe calculator, și începeți să economisiți la cumpărăturile dumneavoastră chiar astăzi.