Timisoara

Anunt Platina KS Language Centre

KS Language Centre din Giroc - tel. 0753.801.328 - prof. dr. Karina Schwarz - organizeaza cursuri de limba engleza, germana si romana pentru adulti si copii in Timisoara

Kinder Cafe

KINDER CAFE

Detalii loc de joaca

Adresa
Timisoara, Strada Motilor, nr. 2
Telefon
0720396595
Social links
Categorie
Locuri de joaca
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
6450

Voteaza & Distribuie

Prezentare loc de joaca

Kinder Cafe Timisoara

Cafeneaua Parintilor si Loc de joaca pentru copii. Activitati educative pentru toata familia, Activitati recreative si distractive. Consiliere psihologica. Kinder Café este cafeneaua parintilor si un loc de joaca unic pentru copii. Aici, in sfarsit, puteti savura linistiti o cafea buna sau un ceai ispititor impreuna cu prietenii alaturi de copii. Este un loc minunat si sigur pentru copiii ca varsta pana la 6 ani care se pot zbengui pe salteaua gonflabila si cu alte jucarii adecvate sub supravegherea adultilor.

De asemenea, parintii pot citi cele mai interesante carti despre cresterea si educatia copiilor, reviste sau ziare, pot viziona o emisiune preferata la tv, au acces wireless si o data pe luna pot asista la sfaturile unui invitat special. La Kinder Café chiar si parintii isi pot organiza o aniversare avand copiii langa ei, la locul de joaca sau pot socializa intr-un mod placut. La Kinder Café si gradinitele isi pot rezerva cateva ore pentru serbari si alte evenimente.

Orar loc de joaca

Marti - Vineri: 11:00 - 14:00
Marti - Vineri: 16:00 - 21:00
Sambata - Duminica: 12:00 - 20:00

Filtre loc de joaca

Facilitati: Animatori, Jocuri, Jucarii, Loc de joaca, Locatie petreceri copii, Supraveghetori
Program extra: Sambata, Duminica
Zone din Timisoara: Odobescu

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro