Timisoara

KinetoBebe impreuna cu Caravana Pretuieste Viata in Turul Copiilor Sanatosi in Timisoara

KinetoBebe impreuna cu Caravana Pretuieste Viata in TURUL COPIILOR SANATOSI in TIMISOARA 12 mai 2014

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
854

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Centrul KinetoBebe alaturi de minunatii nostrii parteneri din Fundatia Pretuieste Viata si impreuna cu Andreea Marin vom intreprinde un program inedit si in premiera la nivel national: evaluarea motorie si senzoriala a copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani.
Va asteptam alaturi de noi in data de 12 mai la Timisoara la Universitatea de Vest unde se va tine Conferinta Pretuieste Viata.

Kinetoterapeutii si psihologii Centrului KinetoBebe vor fi prezenti la eveniment si vor astepta copiii cu jocuri motorii si multe provocari. In spatele jocurilor cu care sunt antrenati micutii se gasesc bareme de evaluare atat motorie cat si psihologica si logopedica, parintii urmand sa primeasca cate o fisa de evaluare pentru fiecare arie in parte.

Aceste evaluari GRATUITE au un caracter general, ele find menite sa sensibilizeze parintii cu privire la aspectele care pot aparea in timpul cresterii si dezvoltarii copilului.

Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon 0727 988679 sau sa ne scrieti la contact@kinetobebe.ro pentru a face o programare. Atentie, locurile sunt limitate.
Echipa Kinetobebe.