Timisoara

KS Language Centre din Timisoara in casa noua

KS Language Centre din Timisoara in casa noua

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Apartine de
KS Language Centre
Vizualizari
1553

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

KS Language Centre din Timisoara in casa noua

Centrul de limbi straine KS Language Centre din Timisoara se muta din luna aprilie 2016 intr-o noua locatie: Piata Karlsruhe, nr. 9, ap. 1 (Denumire Veche: Piata Sfantul Iosif cel Nou si Bihor) . Aceasta mutare vine ca o adaptare la nevoile clientilor din ce in ce mai numerosi. In noua locatie s-a amenajat o clasa/incapare pentru desfasurarea cursurilor adresate adultilor cu toate dotarile necesare, cat si o terasa cu vedere spre gradina locatiei.

Pentru cei mici am amenajat o camera/clasa spatioasa, avand mobilier ergonomic si ferestre mari prin care patrunde lumina naturala si care are personaje animate fixate pe peretii incaperii. Jucariile si cartile adaptate varstei micutilor, ii asteapta pe rafturi, iar Karina Schwarz in calitate de profesor, ii intampina cu zambetul pe buze, pentru o calatorie in lumea cunoasterii.

Parcul aflat in imediata vecinatate a centrului este prevazut cu loc de joaca pentru copii, alei si banci.

KS Language Centre Timisoara organizeaza:
– cursuri de engleza pentru copii - grupe de maxim 8 copii
– cursuri de engleza pentru adulti
– cursuri de germana pentru copii
– cursuri de germana pentru adulti - grupe de maxim 8 copii
– cursuri de romana pentru straini.

Cursurile de engleza si germana pentru adulti (desfasurate individual sau in grup) se adreseaza atat persoanelor fizice cat si companiilor.
Durata unei sedinte de curs este de 90 de minute. Fiecare nivel de studiu presupune 40 de sedinte cu frecventa bisaptamanala. Cursurile se desfasoara de luni pana sambata.
* Cursurile individuale (in sistem one-to-one) pot fi urmate atat extensiv (1 sedinta/saptamana) standard (2 sedinte/saptamana) cat si intensiv (3 sedinte/saptamana) in functie de optiunea cursantului si a volumului de timp pe care acesta il poate aloca studierii.
* Cursurile de grup au loc de doua ori pe saptamana.

Pentru detalii si informatii 0753801328.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro