Timisoara

KYLE CEASE | Evolving Out Loud

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
671

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 29 martie 201818:00-22:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

KYLE CEASE, primul călător Inspire Other Travelers, sosește în Timișoara, în data de 29 martie 2018, la Teatrul Național Timișoara.

KYLE CEASE este un Speaker Premium care inspiră publicul prin combinația sa unică de comedie și mesaje care susțin interesul pentru transformare, evoluție.

A fost invitat în calitate de speaker la facultăți, summit-uri și conferințe Fortune 500 precum Agape International, GATE, Revelations, Sun Valley Wellness Festival, Sedona World Wisdom Days, Longevity Now Conference și multe altele.

Pe lângă coordonarea propriilor evenimente din conceptul "Evolving Out Loud", a discutat cu personalități renumite cum ar fi Eckhart Tolle, Jim Carrey, Michael Beckwith, Louis CK, Tony Robbins, Deepak Chopra, Bob Proctor, David Wolfe și alte câteva mii.

Înainte de a deveni speaker transformațional, Kyle a fost, timp de 25 de ani, un actor de top, având 2 apariții speciale clasate pe locul 1 la Comedy Central New York. În 2009, a câștigat locul 1 și într-un clasament al rețelei de StandUp Showdown.

Are peste 100 de apariții în filme și la TV, printre care se numără 10 Things I Hate About You, Not Another Teen Movie, Jimmy Kimmel Show, The Late, Late Show cu Craig Ferguson, Chelsea Lately, Martin Short Show, Comics Unleashed și numeroase emisiuni VH1.

Cartea lui, "Sper să o dau în bară: Atunci când te îndrăgostești de propriile temeri, poți schimba lumea" a fost lansată la Simon & Schuster Publishing pe data de 2 mai 2017.