Timisoara

La ce nu se gândesc jucătorii de loterie?

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
85

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Nu există persoană care să nu fi încercat măcar o dată în viaţă să joace măcar o variantă la loto. Regulile sunt simple, pui câteva numere pe un bilet şi aştepţi extragerea. Iar, promisiunea unui câştig mare cu o sumă modică face din acest joc unul extrem de popular. Ceea ce jucătorii scapă din vedere este că au o şansă infimă de a câştiga marele premiu, ratând în acest fel o sumedenie de alte oportunităţi. Despre aceste posibilităţi vom discuta în rândurile următoare, astfel încât tu să poţi lua cea mai bună decizie.

Câştigul e aproape imposibil

Platforma 888 îţi poate oferi o mulţime de jocuri de noroc, însă nu şi pe cel de loto. Totuşi, nu trebuie să fii dezamăgit pentru că pe 888, vei găsi o varietate de sloturi dar şi jocuri de masă care deja au făcut istorie. Iar jackpoturile care te aşteaptă aici pot depăşi lejer câştigurile cedate de orice joc loto de pe piaţă. Alegerea îţi aparţine, însă trebuie să joci responsabil. Dar, dacă eşti fan înrăit al jocului de loto, atunci îţi sugerăm să fii şi mai atent la buget. Să câştigi prima categorie de premii la o extragerea loto este un demers aproape imposibil. Îţi trebuie noroc pur pentru a nimeri exact aceea variantă câştigătoare dintr-un număr total care depăşeşte MILIOANE de variante.

Şi totuşi, jocul de loto are în continuare o mulţime de adepţi care concurează pentru obţinerea marelui premiu. Atrage în special mărimea acestuia, care poate face dintr-un om obişnuit un milionar peste noapte. Este mirajul pe care îl exercită jocul de loto şi faptul că rezistă de atâta vreme pe piaţa jocurilor de noroc justifică popularitatea de care se bucură. Deşi câştigarea premiului cel mare este puţin probabilă, jocul de loto înregistrează şi astăzi o mulţime de adepţi.

Să cumperi mai multe tichete nu este recomandat

Este uşor de înţeles de ce jucătorii cumpără adesea mai multe bilete de loterie la aceeaşi extragere. Îşi doresc câştigul cu atâta ardoare încât au credinţa fermă că un bilet în plus le va mări şansele de câştig în mod real. Realistic vorbind, este cea mai proastă decizie pe care o poţi lua ca şi jucător. Vei cheltui clar mai mulţi bani decât îţi permiţi, un bilet sau 2 în plus nu va adăuga mai multă şansă la extragerea de loto bifată pe biletul de joc.

Jocul de loto este un joc de noroc prin excelenţă, obţinerea câştigului suprem fiind strict apanajul acestuia. Şi pentru ca să conştientizezi acest lucru, toate site-urile de specialitate vin cu ştiri conform cărora câştigurile cele mai mari se obţin cu o variantă simplă. Deci încă de la început, cumpărarea a mai multe bilete de loto la aceeaşi extragere este o decizie proastă, decizie care te va afecta financiar. Rămâi focusat pe a juca o singură variantă şi cine ştie, aceasta îţi poate aduce în final şi mult aşteptatul premiu.

Toate celelalte variante de gambling au şansă mai mare de câştig

Un jucător cu experienţă încearcă din când în când jocul de loto, doar pentru a-şi testa norocul. Dacă eşti un asemenea jucător, ştii că există o mulţime de alte jocuri care îţi oferă fără discuţie şanse mult mai mari de câştig. Indiferent dacă te raportezi la sloturi sau la jocurile de masă, o comparaţie cu jocul de loto îţi va arăta avantajele indiscutabile pe care le oferă. Acestea sunt guvernate de o caracteristică tehnică care aduce în prim plan rata de ramburs către jucător.

Cunoscută mai ales sub abrevierea de RTP, această caracteristică tehnică este exprimată în procente şi arată cât din sumele jucate se întorc în buzunarele jucătorilor. Majoritatea din jocurile care intră în segmentul sloturilor şi a celor de masă au un RTP care se apropie de procentul de 100%. În general acestea se situează undeva între 96% şi 99%, ceea ce explică de ce acestea sunt superioare ca şansă jocului de loto. Orice 100 de lei pariată aduce înapoi în buzunarele jucătorilor între 96 şi 99 de lei, fapt care le poziţionează pe o treaptă net superioară celor de loto.

Şi ai de unde alege din oferta oricărui cazino alegi să accesezi. Îţi stau aici la dispoziţie păcănele cu un RTP mare şi jocuri de masă cu o marjă de câştig la fel de mare. Şi dacă eşti fan jocuri live şi pe acest segment de ofertă te aşteaptă jocuri superioare ca şansă celui de loto.

Distracţie sau profit?

Este eterna întrebare pe care orice player şi-o pune la un moment dat. Intri în joc animat de dorinţa de distracţie şi de recreere, sau te interesează doar profitul? În funcţie de cum răspunzi la această întrebare, te vei încadra în una dintre aceste 2 categorii. Dacă joci doar pentru profit, eşti convins că într-o bună zi o să pui mâna pe premiul cel mare şi eşti deja un împătimit al jocului de loto. Dacă însă joci doar la distracţie, nu aştepţi câştigul ci doar trăieşti fiorul extragerii la propriu.

Dacă iese, iese, este principiul după care te ghidezi şi îţi faci planuri de abia după despre modul în care o să îi cheltui. Este clar că jucătorii din această categorie sunt mult mai fericiţi decât cei care au întotdeauna aşteptări mari de la o extragere de loto. Este timpul să îţi pui o singură întrebare, de ce joci la loto? Dacă ai aşteptări realiste despre acest joc, cumperi un bilet de loto doar pentru ideea în sine de a fi câştigător. Indiferent dacă câştigi sau nu, ai avut ocazia să visezi pentru câteva ore şi acest lucru te-a făcut în mod clar mai fericit.

Dacă însă îl cumperi doar în ideea că te vei îmbogăţi cu siguranţă peste noapte, este posibil să fi dezamăgit. Probabilităţile ca un asemenea câştig să vină sunt extrem de mici şi doar dacă eşti un norocos patologic vei avea parte de el.

Concluzie

Jocul de loto nu şi-a pierdut din aura de atracţie pe care o are de atât de multă vreme. Continuă să aibă şi astăzi o mulţime de fani care îşi testează zilnic norocul la o asemenea extragere. Trebuie doar să ştii că există şi alte jocuri care îţi oferă o şansă mult mai mare de câştig.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306