Timisoara

La piscine-concept.ro gasesti separator de culoar, set, model Montreal de calitate!

La piscine-concept.ro gasesti separator de culoar, set, model Montreal de calitate!

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
347

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Mersul la piscina este o activitate sanatoasa si distractiva, mai ales pentru cei care tin la silueta lor. Desi unii oameni detin propriile piscine in curte, altii sunt nevoiti sa mearga la piscinele publice. Antreprenorii si patronii de piscine si bazine olimpice se pot aproviziona de la piscine-concept.ro cu cele mai bune accesorii si solutii de curatare pentru a oferi servicii de inalta calitate.

Modelul de separator de culoar, set, model Montreal este o achizitie importanta pentru orice bazin de marime olimpica, deoarece asigura independenta benzilor in bazine, astfel inotatorii nu risca sa se accidenteze in timpul inotului. Modelul Montreal este destinat pentru competitie 25 m este furnizat cu plutitori, cablu de 7 mm din poliester si carlig. In set mai trebuie inclus sistemul de ancorare pentru beton, in numar de doua bucati.

Benzile de curse ale concurentilor sunt atasate la peretele piscinei folosind un arc din otel inoxidabil la un capat si o tambur cu clichet din otel inoxidabil si bronz la celalalt pentru o tensiune adecvata. Din motive de siguranta, mulineta de preluare este conceputa pentru a fi stransa cu o cheie detasabila. Acest lucru impiedica indivizii sa manipuleze liniile de banda.

Fiecare piscina, indiferent daca este o piscina interioara sau supraterana, are aceleasi componente primare. Componentele majore ale unei piscine includ:
- Pompa motorizata
- Filtru de apa
- Alimentator chimic
- Skimmer
- Drenuri.

Instalatii din plastic din PVC care leaga toate aceste elemente. Unele parti sunt pe partea de aspiratie a sistemului de piscina, in timp ce celelalte sunt pe partea de presiune. Ambele parti sunt cruciale pentru a va mentine piscina curata, lipsita de alge si bacterii si sigura pentru utilizare.

Skimmerul, gasit pe partea piscinei, trage apa de la suprafata piscinei in sistemul de filtrare. Este prima linie de aparare a piscinei atunci cand vine vorba de curatenie, deoarece ajuta la eliminarea colectiei de frunze, insecte si polen. Curatatoarele automate de piscina fac parte, de asemenea, din acel sistem de aparare. Resturile trec printr-o usa numita dig si intra in cosul de skimmer care prinde obiectele. Va trebui sa goliti cosul de skimmer periodic pentru a-l impiedica sa se infunde si pentru a mentine sistemul de filtrare functional.

Exista doua tipuri de puncte de vanzare in aproape fiecare piscina. Primul este skimmer, iar al doilea este canalul principal. Canalul principal de scurgere este situat in partea de jos a bazinului si trage resturile care au cazut la baza. Pompa aspira apa prin scurgere si murdarie sau materii mici, totusi, daca gaurile de scurgere sunt acoperite, nu isi poate face treaba corect, iar presiunea se poate acumula in pompa, provocand probleme. In trecut, cand canalul principal de scurgere era acoperit, o problema era ca aspiratia a devenit atat de puternica, incat unii inotatori, inclusiv copii, s-au blocat in aspiratie, ducand la inec.

Din fericire, bazinele de astazi includ masuri de siguranta mai stricte pentru canalele de scurgere principale, dar ar trebui sa fie intotdeauna precautie, iar proprietarii ar trebui sa pastreze canalul de scurgere principal intr-un loc in care nu sunt cei care inoata din acest motiv. Liniile de aspiratie sunt fie un set flexibil sau rigid de tevi din PVC care merg de la skimmer la sistemul de pompare. In functie de tipul de piscina pe care il detineti, liniile de aspiratie pot fi gasite deasupra solului sau subteran. Liniile de aspiratie se pot scurge, provocand probleme cu sistemul. Daca conductele de aspiratie sunt deasupra solului, scurgerea este mai usor de gasit si, prin urmare, se remediaza. Daca sunt sub pamant, scurgerea poate fi mai greu de gasit si mai costisitoare de reparat.

Sistemul de filtrare este esenta vietii piscinei. Pompeaza apa prin pasii necesari pentru a mentine apa curata, utilizabila si calda. Conductele de aspiratie merg spre pompa, iar pompa pentru piscina functioneaza la fel ca inimile noastre. Pompa trece apa prin sistemul de piscina si este vitala pentru modul in care functioneaza. Transporta apa prin filtru, incalzitor si clorator pentru a ramane curata, pentru a fi incalzita si pentru a obtine amestecul potrivit de substante chimice.

Exista mai multe tipuri de pompe pe piata si ce alegeti este o preferinta personala. Cu toate acestea, va trebui sa determinati debitul si capul pentru a gasi pompa de dimensiunea potrivita:
Debit - se refera la cantitatea de apa si se masoara cu galon pe minut (GPM).
Cap - se refera la rezistenta la curgere, cum ar fi dimensiunea conductelor si distanta pe care apa trebuie sa o parcurga. Mai mult, acest lucru se masoara prin picioarele de rezistenta sau picioarele capului. Acesti factori se vor masura, de asemenea, in frecventa cu care rulati pompa de piscina in fiecare zi.

Filtrul

Clorul face doar jumatate din treaba atunci cand vine vorba de curatarea piscinei. Filtrul pentru piscina face restul. Filtrul capteaza particule mici de murdarie si bacterii. Odata ce este curata, apa se filtreaza inapoi la piscina.

Exista trei tipuri diferite de filtre:
  1. Filtre de nisip
  2. Filtre cu cartus
  3. Filtre de pamant diatomee.

Acestea pot fi implementate in aproape orice tip de piscina fie subterana, de saprafata sau bazin olimpic. Este importanta ca o piscina sa fie amenajata corespunzator, deaorece in acest mod se pot evita incidentele, iar inotatorii au siguranta deplina. Magazinul piscine-concept.ro ofera doar cele mai bune produse in materie de curatare, imbunatatire si mentenanta! Sute de accesorii la preturi fara egal vei gasi al acest magazin precum si cele mai bune sfaturi de ingrijire!